Ελλάδα

Πασχάλης Τσαρούχας: «Ξέσπασε» ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ – Το συγκλονιστικό σκίτσο που ανέβασε

Πασχάλης Τσαρούχας: «Ξέσπασε» ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ – Το συγκλονιστικό σκίτσο που ανέβασε
Πασχάλης Τσαρούχας: Αύριο αναμένεται να καταθέσει ενώπιον του εισαγγελέα μετά τον Σπύρο Μπιμπίλα που κατέθσε χθες.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) αναμένεται να καταθέσει αύριο Τετάρτη στον εισαγγελέα για την υπόθεση Λιγνάδη. Θα είναι το δεύτερο μέλος του ΣΕΗ που θα καταθέσει ενώπιον του εισαγγελέα, καθώς προηγήθηκε χθες ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Με ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο ηθοποιός καλεί όσους έχουν στοιχεία για τις υποθέσεις που ερευνώνται να τα καταθέσουν έγκαιρα. Όπως σημειώνει στην ανάρτησή του ο Πασχάλης Τσαρούχας «δεν μου επιτρέπεται να πω πολλά. Όποιος όμως γνωρίζει κάτι για τις υποθέσεις που ερευνώνται (για αμφότερες τις πλευρές μιλάω πάντα) και δεν μιλά, απλώς εγκληματεί. Αυτό μόνο».

Δείτε την ανάρτησή του

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός ανέβασε, επίσης, στον λογαριασμό του ένα συγκλονιστικό σκίτσο. Δείτε το:

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων περίπου στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας και έμεινε στο γραφείο του εισαγγελέα λίγο περισσότερο από μια ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μπιμπίλας δεν προσκόμισε στον εισαγγελέα κάποιο στοιχείο. Φακέλους στον εισαγγελέα αναμένεται να καταθέσει την Τετάρτη ο πρόεδρος του Πειραρχικού Συμβουλίου, Πασχάλης Τσαρούχας.

Κατά την έξοδό του από το κτίριο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ξεκαθάρισε σε… όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να πει τι κατέθεσε για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

«Μία φράση θα πω και τίποτα άλλο. Μην περιμένετε να σας πούμε λεπτομέρειες ο δρόμος ανοίγει για να ερευνήσει η δικαιοσύνη. Δεν απαντώ σε τίποτα», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΕΗ. «Άρχισε η διαδικασία, επομένως έχει αναλάβει η Δικαιοσύνη», δήλωσε και ξεκαθάρισε, ενοχλημένος, ότι δεν θέλει ερωτήσεις για «το τι έφερα και τι δεν έφερα», σχολιάζοντας πως οι δημοσιογράφοι γνώριζαν τι θα προσκομίσει πριν μιλήσει ο ίδιος.

Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης Λιγνάδης αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο Τετάρτη στον εισαγγελέα και να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ κρατείται στη ΓΑΔΑ για τέταρτη συνεχόμενη μέρα αφού συνελήφθη το περασμένο Σάββατο. Την υπεράσπισή του τελικά έχει αναλάβει ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας.

Δείτε ρεπορτάζ από το Mega

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments