Ελλάδα

Αρσάκειο: Ανατροπή μετά την καταγγελία των αποφοίτων

Αρσάκειο: Ανατροπή μετά την καταγγελία των αποφοίτων
Αρσάκειο: Η Έλενα Ακρίτα φέρνει στο φως της δημοσιότητας μια σοβαρή καταγγελία για την υπόθεση.

Η υπόθεση Λιγνάδη ήταν η αρχή για να ξεκινήσει ένα τσουνάμι καταγγελιών. Πριν ακόμα ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θέατρου προφυλακιστεί, μια ομάδα 285 αποφοίτων του Αρσακείου έστειλε επιστολή μιλώντας για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και εκφοβισμούς. Θυμίζουμε ότι ο γνωστός σκηνοθέτης ήταν στο παρελθόν καθηγητής στη συγκεκριμένη σχολή. Στην επιστολή αναφέρονταν μαρτυρίες μαθητών των σχολείων του Αρσακείου για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, σωματικούς και λεκτικούς εκβιασμούς που είχαν δεχτεί μαθητές αλλά και σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

Παράλληλα στην επιστολή τους μιλούσαν και για ευθύνες της διεύθυνσης της σχολής. «Επίσης, η διοίκηση θα έπρεπε να έχει το θάρρος να λογοδοτήσει για την πραγματοποίηση ορισμένων –όπως αποδεικνύεται– λανθασμένων επιλογών», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι απόφοιτοι στην επιστολή τους δίνοντας ραντεβού με τον εισαγγελέα. Λίγο αργότερα ο Γιώργος Μπαμπινιώτης απάντησε στις καταγγελίες και πλέον η ιστορία έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Η αποκάλυψη της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα έφερε στο φως της δημοσιότητας μια καταγγελία που γεννά πολλά ερωτήματα. Από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αναρωτιέται γιατί η μεγαλύτερη ομάδα του Αρσακείου στο Facebook κατέβηκε από τα social media, μία ημέρα μετά τις καταγγελίες ενώ έχει ανεβάσει και σχετικό screenshot που φαίνεται ότι η ομάδα έχει απενεργοποιηθεί.

«Η μεγαλύτερη ομάδα του Αρσακείου στο fb χτες κατέβασε ρολά. Μια μέρα πριν είχε προηγηθεί η επιστολή των 285 απόφοιτων με τις καταγγελίες για προσβολή της γενετησιας αξιοπρέπειας, σεξουαλικές παρενοχλήσεις, σωματικούς και λεκτικούς εκφοβισμούς. Γιατί άραγε;»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments