Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [02/03/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [02/03/21]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [02/03/21].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [02/03/21].

Κριός

Αν και η σημερινή μέρα θα ξεκινήσει με αργούς ρυθμούς, τα πράγματα θα φτιάξουν όσο περνάνε οι ώρες. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να ξεπεράσετε την απροθυμία σας και να πείτε σε αυτό το ξεχωριστό άτομο πώς πραγματικά αισθάνεστε. Λίγη χαλαρωτική μουσική και μερικά κεριά σίγουρα θα βοηθήσουν να δημιουργήσετε το κατάλληλο κλίμα.

Ταύρος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας υποδεικνύει ότι ο/η σύντροφός σας ίσως είναι λίγο απρόθυμος/η να μπει στο ρομαντικό κλίμα, αλλά με λίγη ενθάρρυνση, όλα γίνονται. Καθώς οι άνθρωποι έχουν συχνά την τάση να δίνουν στους άλλους αυτό που θα ήθελαν να λάβουν οι ίδιοι, τι θα λέγατε να του/τη κάνετε δώρο ένα υπέροχο βιβλίο ή το τελευταίο μοντέλο κινητού τηλεφώνου;

Δίδυμοι

Στα κρυφά ανυπομονούσατε για την σημερινή μέρα, αλλά δεν θέλετε να το ξέρει κανείς. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να κρύψετε τα παθιασμένα συναισθήματά σας κάτω από μια μάσκα αδιαφορίας. Ωστόσο, θα σας συμβουλεύαμε να ρίξετε έστω έναν υπαινιγμό στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Δεν θα θέλατε να απελπιστεί.

Καρκίνος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας δώσει την εντύπωση ότι τα σχέδιά σας για αυτό το απόγευμα έχουν πάει στραβά, πριν καν ξεκινήσουν. Αλλά ευτυχώς για εσάς, αυτό δεν είναι αλήθεια. Ίσα-ίσα που ο/η αγαπημένος/η σας έχει μια ευχάριστη έκπληξη για εσάς. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να του/της δείξετε την αγάπη σας.

Λέων

Η σημερινή θα μπορούσε να είναι μια υπέροχη μέρα, αρκεί να σταματήσετε διαρκώς να ανησυχείτε για το αν είστε πραγματικά αρκετά καλοί για τον/την αγαπημένο/η σας. Σας διάλεξε. Έτσι δεν είναι; Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και κάντε κάτι για να γιορτάσετε τον έρωτά σας.

Παρθένος

Θα απολαύσετε μια ρομαντική μέρα, αλλά καλό θα ήταν να μην εμπλακείτε σε κάτι πολύ σοβαρό. Ίσως να μην μπορέσετε να δείτε την παγίδα, που κρύβει μια φαινομενικά άκακη αλληλεπίδραση με το ταίρι σας και να βρεθείτε μπλεγμένοι σε μια πιο σοβαρής εμπλοκής. Κάντε κάτι ρομαντικό αλλά προς Θεού, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να κάνετε κάτι στην ερωτική σας ζωή, που δεν έχετε σκεφτεί να κάνετε μέχρι τώρα. Μπορεί να πιστεύετε ότι οι λόγοι για αυτό είναι απολύτως δικαιολογημένοι και βασίζονται σε μια συγκεκριμένη συλλογιστική. Ωστόσο, τα πράγματα δεν λειτουργούν έτσι. Οι καρδιές των ανθρώπων είναι περίπλοκες.

Σκορπιός

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας μπορεί να παρασυρθείτε από μια ιδέα που φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να μην φτάνετε στα άκρα και τυφλώνεστε ώστε να μην μπορείτε να δείτε τα προβλήματα που ενέχει μια κατάσταση. Πριν προχωρήσετε, ζητήστε την γνώμη ενός καλού φίλου.

Τοξότης

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να μεταδώσετε κάποιο μήνυμα σε ένα συγκεκριμένο άτομο. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να δοκιμάσετε κάθε ρομαντικό κόλπο που έχετε διαβάσει ή δει στο σινεμά, όπως αρωματικά ερωτικά γράμματα, ντροπαλές ματιές, σοκολατάκια ή λουλούδια. Αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες αν απλά πείτε τα πράγματα με το όνομά τους.

Αιγόκερως

Ίσως να μην μπορείτε να καταλάβετε τι συμβαίνει ανάμεσα στον/στην σύντροφό σας και εσάς. Εκεί που νομίζατε ότι όλα είχαν τακτοποιηθεί, ξαφνικά έρχεται μια κατάσταση που φέρνει αναστάτωση. Ίσως θα ήταν καλύτερο να μην κάνετε τίποτα. Σε λίγες μέρες, τίποτα από όλα αυτά δεν θα έχει σημασία.

Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φαίνεται να βγάζει τον χειρότερο εαυτό σας σε μια κατάσταση με τον/την αγαπημένο/η σας, αλλά στην πραγματικότητα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Λόγω μιας σειράς παρεξηγήσεων, και οι δύο αισθάνεστε δικαιολογημένοι να θέσετε ορισμένα ζητήματα, αλλά μέσω μιας ειλικρινούς και ανοιχτής συζήτησης θα συνειδητοποιήσετε ότι τελικά δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο θα πρέπει να ανησυχείτε.

Ιχθύες

Σήμερα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν λαμβάνετε οποιεσδήποτε αποφάσεις αφορούν την ερωτική σας ζωή. Η ενέργεια της μέρας είναι κάπως περίεργη και η κρίση σας δεν είναι στα καλύτερά της. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να εμπλέξετε στην τρέχουσα σχέση σας γεγονότα του παρελθόντος και αυτό μπορεί να επηρεάσει τις επιλογές με μη ρεαλιστικό τρόπο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments