Lifestyle

Σοφία Παυλίδου: Η ηθοποιός επέστρεψε στη φύση

Σοφία Παυλίδου: Η ηθοποιός επέστρεψε στη φύση
Σοφία Παυλίδου: Πως η ηθοποιός, μπαίνοντας στη Φάρμα στον ΑΝΤ1, αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγο της Χρήστο Φερεντίνο με αρκετή συγκίνηση.

H Σοφία Παυλίδου, αποφάσισε να αφήσει για κάποιο χρονικό διάστημα τον πολιτισμό και να επιστρέψει στη φύση μέσα από την “Φάρμα” την οποία παρουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Πως η ηθοποιός, μπαίνοντας στη Φάρμα στον ΑΝΤ1, αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγο της; Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους που πρωταγωνιστούν στη «Φάρμα» βρίσκεται και η Σοφία Παυλίδου. Το βράδυ της Παρασκευής, η αγαπημένη ηθοποιός αποφάσισε να αφήσει για κάποιο χρονικό διάστημα τον πολιτισμό και να επιστρέψει στη φύση.

Μάλιστα, στο εισαγωγικό της βίντεο, θέλησε να εκφράσει τον ενθουσιασμό για αυτή την απόφαση. Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Παυλίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν γνώρισα τον άνθρωπο που παντρεύτηκα, απέκτησα χωριό, το χωριό του και τότε ήρθα πρόσωπο με πρόσωπο με τον σκορπιό! Γνώρισα τους καρκαλέτσους που είναι ένα είδος ακρίδας… Είδα τα προβατάκια από κοντά… Μου έγινε ξεκάθαρο ότι το πρόβατο είναι ένα άλλο ζώο από την κατσίκα»!

Σοφία Παυλίδου:

«Η εικόνα του να μαζεύω ακαθαρσίες δεν με τρομάζει καθώς έχω μεγαλώσει δύο παιδιά και έχω αλλάξει πολλές πάνες και έχω επίσης μεγαλώσει τρία σκυλιά που επίσης μάζευα αρκετές ακαθαρσίες. Φαντάζομαι ότι η ποσότητα δεν θα κάνει κάποια διαφορά» πρόσθεσε με χαμόγελο η γοητευτική ηθοποιός στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1. «Η συμβουλή που μου έδωσαν τα παιδιά μου, όταν τους ανακοίνωσα πως θα μπω στη Φάρμα, ήταν να είμαι ο εαυτός μου». «Είμαι τρομερά προσαρμοστική και έχω πάντα θετική διάθεση που ελπίζω να μην τη χάσω μέσα στη Φάρμα»

Σοφία Παυλίδου: Λίγα λόγια για εκείνη

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1997, όταν ήταν μέρος του βασικού καστ της κωμικής σειράς «Καραμπόλα». Τη σεζόν 1999-2000 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά «Οι αναιδέστατοι» στην ΕΤ1. Ακολούθησε ο ρόλος της Ελένης στη σειρά «Ένα κι ένα» την επόμενη σεζόν. Την περίοδο 2002-2003 έλαβε μέρος στις σειρές «Δροσουλίτες» και «Εκπαιδεύοντας τον Μπαμπή». Το 2005, έκανε μία guest εμφάνιση στην κωμική σειρά «Το καφέ της Χαράς«.

Έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό από το ρόλο της Μάγδας Ηλιάδη στην κωμική σειρά «Θα βρεις το δάσκαλό σου». Εκεί πρωταγωνίστησε τις 2005-2007 ενώ την ίδια περίοδο έκανε διάφορες εμφανίσεις στην κωμική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα «Το Κόκκινο Δωμάτιο». Τη σεζόν 2008-2009 ερμήνευσε το ρόλο της γιατρού Χρύσας Ξενάκη στη δραματική σειρά «Ιατρικό απόρρητο» στον ANT1. Τα επόμενα χρόνια έκανε διάφορες εμφανίσεις στις σειρές «Καλές δουλειές», «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», «Οι Συμμαθητές» και «Μάλιστα, Σεφ».

Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη της συμμετοχή το 2018 στην ταινία «Αιγαίο SOS» . Το 1999, ξεκίνησε τη σχέση της με τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο Χρήστο Φερεντίνο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2004 ενώ την ίδια χρονιά ήρθαν στον κόσμο οι δύο γιοί τους Δημήτρης και Κωνσταντίνος. Το 2016, το ζευγάρι πήρε διαζύγιο μετά από 17 χρόνια κοινής πορείας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments