Video

Είδηση έκπληξη για το OPEN

Είδηση έκπληξη για το OPEN
OPEN: Πρόκειται για ένα project που αναλαμβάνει αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός στο OPEN και μάλιστα, θα εμφανίζεται έχοντας διπλό ρόλο.

Το OPEN, το κανάλι που έχει προβεί και στο παρελθόν σε αιφνίδιες τηλεοπτικές κινήσεις φροντίζοντας για τους τηλεθεατές του και ανανεώνοντας το πρόγραμμά του, φαίνεται να ενισχύει τη βραδινή ζώνη του, με ένα ολοκαίνουργιο talk show με παρουσιαστή – έκπληξη.

OPEN: Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στο «τιμόνι» νέου project

Σύμφωνα λοιπόν, με τις πληροφορίες από το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, πρόκειται για ένα project που αναλαμβάνει ο αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ο οποίος μάλιστα θα εμφανίζεται έχοντας διπλό ρόλο.

Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Ιεροκλής Μιχαηλίδης

OPEN: Ο ηθοποιός θα έχει διπλό ρόλο

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου την Κυριακή (14 Μαρτίου) στο Open ανακοινώθηκε το νέο ανατρεπτικό σόου του καναλιού, με πρωταγωνιστή τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη. Ο δημιουργός του σατιρικού μουσικοθεατρικού σχήματος «Άγαμοι Θύται» θα αναλάβει το καινούριο talk show στη βραδινή ζώνη του καναλιού, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Απριλίου.

«Αυτό που μένει να δούμε και το σχετικό τρέιλερ. Η εκπομπή θα έχει μία ενδιαφέρουσα ιδιαιτερότητα. Θα είναι παρουσιαστής ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, αλλά θα έχει διπλό ρόλο. Θα εμφανίζεται ως συμπαρουσιαστής του εαυτού του, αφού δίπλα του θα είναι και η γνωστή γιαγιά… η περσόνα που έχει ο ίδιος δημιουργήσει από τους Άγαμους Θύτες», ανέφερε η Ναταλία Ανδρικοπούλου για τον διπλό ρόλο του.

Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Πλούσιο το βιογραφικό του

Για τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη να αναφέρουμε πως αποφοίτησε το 1982 από τη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Μέχρι το 1990, συμμετείχε ως ηθοποιός και ιδρυτικό μέλος μικρών πειραματικών θιάσων σε έργα Νίκου Καζαντζάκη, Ντάριο Φο, Δημήτρη Ψαθά, Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, Αριστοφάνη, Ουίλιαμ Σαίξπηρ κ.ά.

Το 1990, μαζί με άλλους ηθοποιούς και μουσικούς, δημιούργησε το σατιρικό μουσικοθεατρικό σχήμα «Άγαμοι Θύται», στο οποίο συμμετείχε γράφοντας, παίζοντας και σκηνοθετώντας. Από το 1988 έως το 1990 εργάστηκε ως συντάκτης στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ και από το 1993 στην τηλεόραση ως σκηνοθέτης και παραγωγός.

Στο θέατρο, έχει παίξει σε έργα των Τένεσι Ουίλιαμς, Γρηγόριου Ξενόπουλου, Ιάκωβου Καμπανέλλη, Άντον Τσέχωφ, Εντουάρντο Ντε Φιλίππο κ.ά. Στην τηλεόραση, έχει πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικές σειρές («Είμαστε στον Αέρα», «Και Πάλι Φίλοι» κ.ά.), ενώ έχει ενσαρκώσει και τον Αστυνόμο Μπέκα στην τηλεοπτική μεταφορά των μυθιστορημάτων του Γιάννη Μαρή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments