Ελλάδα

Αντώνης Κανάκης: Αγνώριστος με μακριά μαλλιά το 1989

Αντώνης Κανάκης: Αγνώριστος με μακριά μαλλιά το 1989
Αντώνης Κανάκης: Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν στην τηλεόραση πριν από λίγο καιρό και συνεχίζουν να σατιρίζουν τους πάντες. Έχουν, όμως, «άγνωστο» παρελθόν.

Ο Αντώνης Κανάκης και οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν στην τηλεόραση πριν από λίγο καιρό και συνεχίζουν να σατιρίζουν τους πάντες. Έχουν, όμως, «άγνωστο» παρελθόν. Το μυστικό τους πάντα ήταν ότι ήταν μια παρέα με καλή χημεία.

Έτσι, ο Αντώνης Κανάκης εδώ και αρκετά χρόνια απολαμβάνει την επιτυχία την οποία απέκτησε δίπλα στους φίλους, αλλά και στενούς του συνεργάτες. Η τωρινή παρέρα των Ράδιο Αρβύλα είναι ίδιος, ο Γιάννης Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Η εκπομπή με το πέρασμα των ετών, έχει κάνει τον κύκλο της σε μεγάλους ιδιωτικούς σταθμούς, ενώ φέτος βρίσκεται καθημερινά στο πρόγραμμα του Open. Οι πρωταγωνιστές της εκπομπής δίνουν ρεσιτάλ γέλιου καθημερινά και η επιτυχία τους αποδεικνύεται και στα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Να σημειώσουμε ότι ο Αντώνης Κανάκης μετρά πλέον δεκαετίες στην τηλεόραση (όσο κι αν αυτό ακούγεται υπερβολικό, αλλά δεν είναι), ενώ φαίνεται πως γνωρίζει αρκετά καλά τα μικρά και μεγάλα μυστικά μιας πετυχημένης εκπομπής. Για τον λόγο αυτό, εξάλλου, η ομάδα του φροντίζει να ανανεώνει συχνά τη ροή και την θεματολογία της εκπομπής.

Αντώνης Κανάκης: Τα «έσπασαν» τα throwback πλάνα

Εντύπωση προκάλεσαν τα throwback πλάνα από τις πρώτες εμφανίσεις των τεσσάρων ανδρών που αποκάλυψαν το «άγνωστο», στους πολλούς, παρελθόν τους. Ο Αντώνης Κανάκης αμέσως μετά την έναρξη της εκπομπής, έδειξε σπάνια πλάνα από τα 90s, ενώ σίγουρα ο ίδιος έχει αλλάξει πολύ αφού για ένα διάστημα είχε μακριά μαλλιά. Δείτε παρακάτω:

Αντώνης Κανάκης

Αντώνης Κανάκης

Αντώνης Κανάκης: «Έδωσε» και τους υπόλοιπους Ράδιο Αρβύλα

Αντώνης Κανάκης: «Έδωσε» και τους υπόλοιπους Ράδιο Αρβύλα

Να σημειώσουμε, πάντως, ότι αν και σατιρική εκπομπή, μερικές φορές οι Ράδιο Αρβύλα σοβαρεύουν. Χαρακτηριστική ήταν η πρόσφατη τοποθέτηση του Αντώνη Κανάκη για την κατάσταση με τις ΜΕΘ και αν χρειάζεται το ΕΣΥ προσλήψεις προσωπικού με αφορμή δήλωση του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Άρη Πορτοσάλτε.

Το βράδυ της Τετάρτης 25/3 η κριτική στον συγκεκριμένο δημοσιογράφο έγινε στον «αέρα» μαζί με τους υπόλοιπους Ράδιο Αρβύλα. Ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε τα λεγόμενα του Άρη Πορτοσάλτε για την επίταξη των υπηρεσιών ιδιωτών γιατρών. Συγκεκριμένα, αφού προβλήθηκε ένα απόσπασμα εκπομπής από την προηγούμενη τηλεοπτική στέγη του Αντώνη Κανάκη, εκείνος ξέσπασε.

Ο Άρης Πορτοσάλτε, μέσα από την πρωινή εκπομπή, «Σήμερα» εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για το «πλεόνασμα» των γιατρών που θα υπάρχουν στα νοσοκομείο του ΕΣΥ μετά το τέλος τους εφιάλτη του κορωνοϊού.

«Και ενώ σε όλο τον κόσμο, οι δημοσιογράφοι όλου του κόσμου ασκούν κριτική στις κυβερνήσεις και πιέζουν για καλύτερο σύστημα υγείας και περισσότερους γιατρούς… όχι, ο Άρης Πορτοσάλτε.

Ο Άρης Πορτοσάλτε δεν θέλει γιατρούς σε αυτή την χώρα με το καταπληκτικό επιχείρημα ότι αν τελειώσει η πανδημία και μας περισσέψουν, τι θα τους κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης στον «αέρα» του Ράδιο Αρβύλα.

«Δεν πειράζει ρε Άρη! Ας έχουμε πλεόνασμα. Αχρείαστοι να είναι» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής για να προσθέσει ο συνεργάτης του, Χρήστος Κιούσης πως «όχι, όχι! Αστυνομικούς και δημοσιογράφους να έχουμε»!

Αστυνομικούς, ναι και δημοσιογράφους! Δηλαδή από όλα τα κακώς εννοούμενα πλεονάσματα που έχει το Δημόσιο, το πλεόνασμα των γιατρών θα μας ενοχλήσει ρε πού@τ@ μου; Πραγματικά δεν… Άσε ρε Άρη να έχουμε παραπάνω γιατρούς και άστους να κάθονται» τόνισε, εμφανώς εκνευρισμένος, ο Αντώνης Κανάκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments