Πολιτική

Γιάννης Δραγασάκης: Συμπαιγνία ΝΔ με Βαρουφάκη

Γιάννης Δραγασάκης: Συμπαιγνία ΝΔ με Βαρουφάκη
Γιάννης Δραγασάκης: Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στις καταγγελίες του Γιάνη Βαρουφάκη ότι «ενήργησε υπέρ του τσέχικου ΟΠΑΠ».

Ο Γιάννης Δραγασάκης απάντησε στις καταγγελίες του Γιάνη Βαρουφάκη ότι «ενήργησε υπέρ του τσέχικου ΟΠΑΠ», κάνοντας λόγο για «ολοφάνερη συμπαιγνία ΝΔ-Βαρουφάκη-επιχειρηματικών συμφερόντων».

Στη δήλωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός αναφέρει ακόμη: «Ο Γιάνης Βαρουφάκης σε ξεκάθαρο συντονισμό με συμφέροντα επαναλαμβάνει σήμερα τις συκοφαντίες του. Η ΝΔ με καθυστέρηση τον αξιοποιεί ως “χρήσιμο λαγό”. Η αθλιότητα όμως δεν θα μένει αναπάντητη. Τα πραγματικά γεγονότα έχουν ήδη καταγραφεί επίσημα σε επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής. Όσοι ενδιαφέρονται για την αλήθεια, θα τη βρουν εκεί». Δραγασάκης Βαρουφάκης

Γιάννης Δραγασάκης: Τι απάντησε η ΝΔ

«Μόνο γέλιο προκαλεί η ανακοίνωση του κ. Δραγασάκη περί δήθεν συμπαιγνίας με τον κ. Βαρουφάκη εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Ας απαντήσει στα όσα καταγγέλλει ο πρώην υπουργός Οικονομικών του κ. Τσίπρα κι ας αφήσει τα ανέκδοτα. Όσο για την επιστολή την οποία επικαλείται, προφανώς δεν απαντάει στις καταγγελίες του κ. Βαρουφάκη, ότι έκανε τη βρώμικη δουλειά της εταιρείας.

Ο κ. Δραγασάκης ή θα απαντήσει επί της ουσίας στις καταγγελίες του κ. Βαρουφάκη ή θα κινηθεί άμεσα δικαστικά εναντίον του. Αυτό που δεν μπορεί να κάνει είναι να συνεχίσει να πετάει τη μπάλα στην κερκίδα», απάντησε η Νέα Δημοκρατία.

Γιάννης Δραγασάκης: Τι κατήγγειλε ο Βαρουφάκης

Ο Γιάνης Βαρουφάκης προέβη σε μια καταγγελία, πριν από μερικές ημέρες, εναντίον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα αλλά και κατά του Γιάννη Δραγασάκη. Τους κατηγόρησε ότι εργάζονταν με τη μαφία και τον υπονόμευαν ενώ δεν παρέλειψε να ασκήσει δριμεία επίθεση και στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για Ελληνικό και άλλες επενδύσεις.

Ειδικότερα, ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 είπε ότι ο Γιάννης Δραγασάκης λειτουργούσε υπέρ των συμφερόντων του ΟΠΑΠ και κατά της Επιτροπής Ελέγχου Τυχερών Παιγνίων. Από το βήμα της Βουλής ο κ. Βαρουφάκης τόνισε ότι πήγαν να τον «φάνε ζωντανό», γιατί ως υπουργός Οικονομικών, είχε προτείνει να ζητείται ΑΦΜ για όποιον παίζει. «Πόσοι από εσάς στον ΣΥΡΙΖΑ, ξέρετε τι έκανε ο κ. Δραγασάκης αρχικά πίσω από τις πλάτες μου και στη συνέχεια φανερά;», αναρωτήθηκε δημοσίως.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments