Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Εκτάκτως στο χειρουργείο ο υπουργός

Άδωνις Γεωργιάδης: Εκτάκτως στο χειρουργείο ο υπουργός
Άδωνις Γεωργιάδης: Εκτάκτως στο χειρουργείο μεταφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης όπως ανακοίνωσε μέσω twitter.

Σε χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, όπως ανακοίνωσε μέσω twitter. Ο υπουργός είχε περιπέτεια για αρκετές εβδομάδες με το πόδι του. Ωστόσο την Πέμπτη έπαθε «μια σοβαρή κρίση με αίσθηση μυικής αδυναμίας», όπως ανέφερε ο ίδιος. Σε πρόφατες δηλώσεις του μίλησε για ανάγκη τήρησης των μέτρων όσον αφορά το άνοιγμα του λιανεμπορίου. Άδωνις Γεωργιάδης

Η δημοσίευσή του

«Οι γιατροί εισηγήθηκαν εσπευσμένη χειρουργική επέμβαση άνευ αναβολής. Χειρουργήθηκα στο ΚΑΤ με απόλυτη επιτυχία. Ευχαριστώ το προσωπικό του όλα πήγαν καλά», έγραψε.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Νέα Δημοκρατίας, οι γιατροί του συνέστησαν άμεση χειρουργική επέμβαση στο πόδι. «Όλα πήγαν καλά» ανέφερε, ενώ ευχαρίστησε και το προσωπικό του νοσοκομείου.

Άδωνις Γεωργιάδης: Να τηρηθούν τα μέτρα για το λιανεμπόριο

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε σε συνέντευξή του τόνισε ότι τα καταστήματα που έχει αποφασιστεί να ανοίξουν τη Δευτέρα 5 Απριλίου, θα ξανακλείσουν αν δεν τηρηθούν τα μέτρα για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού. Να σημειώσουμε, πάντως, ότι σε Θεσσαλονίκη, Κοζάνη και Αχαΐα οι επιστήμονες εισηγήθηκαν σε έκτακτη συνεδρίασή τους να μην ανοίξουν ούτε τα καταστήματα ούτε να επιτραπούν οι διαδημοτικές μετακινήσεις για άσκηση, καθώς τα ενεργά κρούσματα είναι σε υψηλά επίπεδα.

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων είδπε χαρακτηριστικά «Αν δεν τηρηθούν τα μέτρα, τα καταστήματα θα ξανακλείσουν. Πρέπει να τηρηθούν το ραντεβού, το τρίωρο, το sms. Αν δεν τηρηθούν, θα έχουμε πρόβλημα». «Είμαι απολύτως βέβαιος ότι ο κόσμος των επιχειρήσεων και του εμπορίου θα τηρήσει τα μέτρα με θρησκευτική ευλάβεια» πρόσθεσε, αναφέροντας πως όλοι είναι απολύτως συνειδητοποιημένοι για το στοίχημα – ρίσκο που έχει παρθεί για την μερική λειτουργία του λιανεμπορίου.

Όταν ρωτήθηκε για το χρονικό διάστημα που θεωρείται ικανό ώστε να ληφθεί απόφαση για κανονικό άνοιγμα των καταστημάτων, ο υπουργός σχολίασε πως έχουμε δρόμο σε αυτό το ζήτημα, καθώς θα πρέπει να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί, να φτιαχτεί το τείχος ανοσίας και να μειωθεί σε σημαντικό βαθμό το κύμα του ιού.

«Ας εμπεδώσουμε καλά ότι πάμε σε μια πολύ αυστηρή λειτουργία της αγοράς, με πολύ συγκεκριμένους κανόνες έτσι ώστε να μην έχουμε πρόβλημα» τόνισε. Όσον αφορά τα πολυκαταστήματα, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι το άνοιγμα τους θα είναι το επόμενο βήμα και δεν αποκλείεται να γίνει εντός του Απριλίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments