Τεχνολογία

Facebook κανόνες: Στα σκαριά νέες κατηγορίες σελίδων

Facebook κανόνες: Στα σκαριά νέες κατηγορίες σελίδων
Facebook κανόνες: Το γνωστό κοινωνικό δίκτυο ετοιμάζεται να θέσει νέους κανόνες σε ότι αφορά τις κατηγορίες των σελίδων, σχετικά με τις σατιρικές σελίδες.

Το Facebook συμπληρώνει συνεχώς τους κανόνες του. Παρόλα αυτά μετά από την νέα μεγάλη διαρροή των προσωπικών στοιχείων 553 εκατομμυρίων λογαριασμών, η γνωστή πλατφόρμα δεν ειδοποίησε τους χρήστες που είχαν υποστεί πλήγμα.

Παρόλα αυτά, σε ότι αφορά τις σελίδες, το κοινωνικό δίκτυο αποφάσισε να βάζει ταμπέλες στις σατιρικές σελίδες, για να μην μπερδεύεται το κοινό με εκείνες που έχουν ειδήσεις. Με τις ταμπέλες που τοποθετεί το Facebook σε μία σελίδα, μπορεί κανείς να είναι σίγουρος ότι το περιεχόμενο είναι όντως προϊόν μυθοπλασίας, ή κριτικής. Παράλληλα, το Facebook θα επιτρέπει σε κάθε χρήστη, συμπεριλαμβανομένων διασημοτήτων, πολιτικών και ειδησεογραφικών site να καθορίζουν ποιος θα μπορεί να σχολιάζει και ποιος όχι, τις αναρτήσεις του. Facebook κανόνες

Οι ρυθμίσεις για τις σελίδες

Έχει παρατηρηθεί σε πολλές περιπτώσεις οι άνθρωποι να συγχέουν την πραγματική ενημέρωση με τα σατιρικά δημοσιεύματα που μοιράζονται οι χρήστες του Facebook. Εκτός από τις ταμπέλες για τις σατιρικές αναφορές, το Facebook δοκιμάζει και άλλους τίτλους, όπως είναι το fan page για τη σελίδα των ακολούθων ενός δημόσιου προσώπου, ή του public official για να μην μπερδεύει κανείς τους δημόσιους λειτουργούς.

Η εφαρμογή των ταμπελών είναι πιλοτική στις ΗΠΑ αυτή τη στιγμή. Η τοποθέτηση της ταμπέλας αυτής είναι δύσκολη υπόθεση σε μία χώρα όπως η Ελλάδα, όπου η ειδησεογραφική πραγματικότητα πολλές φορές ξεπερνά ακόμα και την πιο οργιώδη φαντασία ενός σατιρικού συγγραφέα.

Facebook κανόνες: Το έξυπνο τρικ

Είναι πολύ πιθανό να σας έχει τύχει να έρχεται ένα μήνυμα στο Facebook Messenger, αλλά να θέλετε να το διαβάσετε χωρίς να το καταλάβει αυτός που το έστειλε. Αυτο μπορεί να συμβεί για διάφορους λόγους, είναι όμως επίσης πιθανό να μη θέλετε να φανεί πως αγνοείτε το συνομιλητή σας. Και όμως υπάρχει ένα τρικ για να λύσετε αυτό το πρόβλημα. Κάντε, λοιπόν, το εξής. Μόλις έρθει το μήνυμα στο Messenger, απενεργοποιήστε το Wi Fi και τα δεδομένα του κινητού σας.

Έπειτα μπείτε και διαβάστε το μήνυμα. Ξαναβγείτε από την εφαρμογή και ανοίξτε κανονικά και πάλι το internet. Θα έχετε διαβάσει το μήνυμα που σας ήρθε αλλά ο αποστολέας θα βλέπει απλώς ότι σας έχει παραδοθεί, σύμφωνα με το wifinews. Διαρροή facebook

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments