Αθλητισμός

Κόμπι Μπράιαντ: Ο Μάικλ Τζόρνταν θα ανακοινώσει την είσοδό του στο Hall of Fame

Κόμπι Μπράιαντ: Ο Μάικλ Τζόρνταν θα ανακοινώσει την είσοδό του στο Hall of Fame
Κόμπι Μπράιαντ: Η εκδήλωση θα γίνει στις 15 Μαΐου.

Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι αυτός που θα ανακοινώσει της εισόδου του Κόμπι Μπράιαντ στο Naismith Hall of Fame στις 15 Μαΐου. Ο εκλιπών επρόκειτο να μπει στο Hall of Fame το 2020, ωστόσο η πανδημία του κορωνοϊού ανέβαλε την εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί τελικά φέτος.

Θυμίζουμε ότι όταν ο Κόμπι Μπράιαντ αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και ενημερώθηκε πως είναι υποψήφιος για να ενταχθεί στο Hall of Fame, είχε επιλέξει για την ανακοίνωση του ονόματός του τον Τζόρνταν, αλλά και τον πρώην προπονητή του (και πρώην προπονητή του Τζόρνταν) Φιλ Τζάκσον. Δυστυχώς όμως πέρυσι έχασε την ζωή του μαζί με την κόρη του και επτά ακόμη ανθρώπους μετά την πτώση του ελικοπτέρου του και έτσι η τελετή εισαγωγής θα γίνει με αισθητή την απουσία του.

Αναλυτικά ο κατάλογος των συμμετεχόντων στην τάξη του 2020 και των παρουσιαστών τους:

  • Κόμπι Μπράιαντ: Μάικλ Τζόρνταν
  • Τιμ Ντάνκαν: Ντέιβιντ Ρόμπινσον
  • Κέβιν Γκαρνέτ: Αϊζάια Τόμας
  • Ρούντι Τομιάνοβιτς: Κάλβιν Μέρφι και Χακίμ Ολάζουον
  • Έντι Σάτον: Τζον Καλιπάρι, Μπιλ Σελφ και Σίντνεί Μονκρίφ
  • Ταμίκα Κάτσινγκς: Αλόνζο Μούρνινγκ και Ντον Στάλεϊ
  • Κιμ Μάλκι: Μάικλ Τζόρνταν
  • Πάτρικ Μπάουμαν: Ρας Γκράνικ και Βλάντε Ντίβατς
  • Μπάρμπαρα Στίβενς: Τζίνο Οριέμα και Μάφετ ΜακΓκρό

Στις 26 Ιανουαρίου 2021, ο Κόμπι Μπράιαντ ταξίδευε μαζί με τη 13χρονη κόρη του, Τζιάνα Μαρία Ονόρε, και ακόμη εφτά άτομα, όταν το προσωπικό του ελικόπτερο κατέπεσε, συνετρίβη και στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες. Όπως μετέδωσαν τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο Μπράιαντ με την κόρη του, έναν πιλότο και 6 ακόμη επιβάτες μετέβαιναν στην ακαδημία του «Black Mamba».

Το ελικόπτερο ήταν για χρόνια -από την εποχή που αγωνιζόταν στους Λ.Α. Λέικερς- η πρώτη επιλογή του Κόμπι Μπράιαντ για τα ταξίδια του. Ο Μπράιαντ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 41 ετών, ενώ από το 2001 ήταν παντρεμένος με την Βανέσα Μπράιαντ, με την οποία απέκτησαν τέσσερις κόρες, τις Τζιάνα, Νατάλια, Μπιάνκα και τη νεογέννητη Κάπρι. Το φως της δημοσιότητας είδε ένα ηχητικό ντοκουμέντο από τη μοιραία πτήση του ελικοπτέρου. Στο ηχητικό, ακούγεται ο πιλότος του ελικοπτέρου να συνομιλεί με τον πύργο ελέγχου δευτερόλεπτα πριν την πτώση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments