Lifestyle

Άννα Μαρία Βέλλη: Αυτόν τον όρο είχε βάλει στο συμβόλαιο της

Άννα Μαρία Βέλλη: Αυτόν τον όρο είχε βάλει στο συμβόλαιο της
Άννα Μαρία Βέλλη: «Πήγα στο Survivor και όχι στο Power of Love» σημειώνει η Youtuber.

Η Άννα Μαρία Βέλλη αποτελεί παρελθόν από το Survivor εδώ και λίγες ημέρες. Μάλιστα η Youtuber έχει επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο και ξεκουράζεται στην Αθήνα. Μιλώντας στο περιοδικό «ΟΚ» για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τον όρο που έβαλε στο συμβόλαιο όταν υπέγραψε με την Acun Medya αλλά και το τι την ρώτησε ο σύντροφός της όταν την είδε ύστερα από τόσους μήνες. Αναλυτικά όσα είπε:

Τι σου είπε ο σύντροφός σου όταν επέστρεψες από το Survivor;

Με ρώτησε τι θέλω να φάω.

Δεν σε ρώτησε τίποτα για τον Νίκο Μπάρτζη;

Μα, δεν υπήρχε κάτι για να με ρωτήσει. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να έγινε τεράστιο θέμα σε κάποιες εκπομπές η σχέση μου με τον Νίκο Μπάρτζη, αλλά επειδή δεν συνέβη κάτι τέτοιο, δεν είχα τίποτα να συζητήσω με τον σύντροφό μου. Με ξέρει δεκαπέντε χρόνια.

Πιστεύεις ότι όσα είδαμε μπορεί να ήταν και προϊόν καλού μοντάζ;

Δεν είναι ότι μόνταραν κάτι και αλλοίωσαν την εικόνα, αλλά αν με έδειχναν και την ώρα που μιλάω για τον άνθρωπό μου, που βρίσκεται εκτός παιχνιδιού, ίσως η αγκαλιά με τον Νίκο να μη φαινόταν τόσο ύποπτη.

Πώς θα αντιδρούσες αν έβλεπες τον Άρη Μακρή ξαφνικά στο παιχνίδι;

Πριν δώσω τα χέρια με την παραγωγή είχα διευκρινίσει ότι δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να συμμετάσχει στο παιχνίδι και κάποιος άνθρωπος του περιβάλλοντός μου. Με διαβεβαίωσαν ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, οπότε δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία. Παρ’ όλα αυτά, αν έσπαγε ο διάβολος το ποδάρι του και η παραγωγή δεν τηρούσε το λόγο της, θα έφευγα από το παιχνίδι.

Γιατί έβαλες αυτό τον όρο στη συμφωνία σου;

Γιατί πήγα να διαγωνιστώ σε ένα παιχνίδι επιβίωσης και όχι στο Power of Love. Άννα Μαρία Βέλλη

Θυμίζουμε ότι η Άννα Μαρία Βέλλη είναι πλέον εκτός Survivor 2021 μετά την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού. Η εξέλιξη αυτή επηρέασε ψυχολογικά τους φίλους και συμπαίκτες της στους Μπλε, Νίκο Μπάρτζη και Τζέιμς Καφετζή, οι οποίοι κατά την αποχώρησή της ξέσπασαν σε κλάματα. Ο Τζέιμς μάλιστα, νιώθοντας τύψεις, ξέσπασε σε λυγμούς και μιλώντας στην κάμερα είπε: «Τώρα έχω μείνει εγώ με τον Νίκο, έχουμε μείνει οι δύο μας εναντίον όλων. Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος. Με πονάει το ότι έχει φύγει εξαιτίας μου. Ήταν κολλητή μου εδώ πέρα, θα μου λείψει πάρα πολύ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments