Lifestyle

Κυριακή Κατσογρεσάκη: Τα απαγορευμένα πλάνα της που δεν έκοψε η παραγωγή

Κυριακή Κατσογρεσάκη: Τα απαγορευμένα πλάνα της που δεν έκοψε η παραγωγή
Κυριακή Κατσογρεσάκη: Ο σκηνοθέτης για άλλη μία φορά μεγαλούργησε.

Η «Φάρμα» είναι ένα από τα πολλά υποσχόμενα ριάλιτι αυτής της σεζόν. Ο σκηνοθέτης της περισσότερες φορές έχει τρελά κέφια, καθώς δεν διστάζει να προβάλλει καυτά πλάνα, όπως αυτά από το μπάνιο της Κυριακής Κατσογρεσάκη, αλλά έχει δείξει κιόλας τις πιο ανθρώπινες πλευρές των παικτών, όπως την εξομολόγηση του αγαπημένου ηθοποιού Στράτου Τζώρτζογλου.

Αυτή τη φορά η Κυριακή Κατσογρεσάκη είναι το επίκεντρο των πλάνων του σκηνοθέτη, η οποία χάρισε στους τηλεθεατές ένα «ιδιαίτερο» vτους φορώντας το πιο… μικροσκοπικό μαγιό της.

Το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 αν και έχει συνηθίσει το τηλεοπτικό κοινό σε τέτοιες εικόνες, δεν λέει να αφήσει ανεκμετάλλευτη την Κυριακή ούτε για μισό επεισόδιο, με τη συγκεκριμένη παίκτρια να είναι η μοναδική ίσως που έχει δείξει -θέλοντας και μη- τόσα πολλά.

Το ζουμάρισμα σε πολύ συγκεκριμένα σημεία του σώματός της έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια, με τον ΑΝΤ1 παρόλα αυτά να επιμένει να χαρίζει συνεχώς στο κοινό άκρως ιδιαίτερα πλάvα της Κατσογρεσάκη.

Οι εικόνες από το επεισόδιο της Παρασκευής μιλούν από μόνες τους…

Νέα δυναμική είσοδος στη «Φάρμα» πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω!

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου προανήγγειλε την είσοδο της στην Φάρμα. Πρόσφατα, η ίδια είχε μιλήσει για την ζωή της, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της με τον σύζυγό της Αριστομένη Γιαννόπουλο. Ακόμη πολλές φορές έχει ποζάρει και έχει αναρτήσει σέξι φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks βρίσκεται σε καραντίνα σε ξενοδοχείο, συνεπώς η αντίστροφη μέτρηση για την είσοδό της στo ριάλιτι έχει ξεκινήσει. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο βίντεο.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φορώντας ένα μπικίνι ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό δύο βίντεο με τα οποία προαναγγέλει την συμμετοχή της στην φάρμα.«Όλες αυτές τις ημέρες είμαι κάπως εξαφανισμένη από τα social media και υπάρχει και ένα ερωτηματικό σχετικά με το αν θα μπω στη Φάρμα. Θέλω να σας πω ότι όλες αυτές τις ημέρες κανω καραντίνα, βρίσκομαι στο ξενοδοχείο γιατί σε πολύ λίγες ημέρες μπαίνω και εγώ στο παιχνίδι και θα με βλέπετε στις οθόνες σας», είπε το μοντέλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments