Lifestyle

Η Φάρμα: Τα καυτά πλάνα από το μπάνιο που δεν έκοψε η παραγωγή

Η Φάρμα: Τα καυτά πλάνα από το μπάνιο που δεν έκοψε η παραγωγή
Η Φάρμα: Τρέλαναν τους τηλεθεατές της Φάρμας τα πλάνα με το μπάνιο της Κυριακής Κατσογρεσάκης που της έκανε ο Βασίλης Μαντζουράνης.

Η Φάρμα τρέλανε τους τηλεθεατές της. Αυτό γιατί ο Βασίλης Μαντζουράνης έκανε μπάνιο την Κυριακή Κατσογρεσάκη και το Twitter «τρελάθηκε». Λογικό, μιας και η συγκεκριμένη παίκτρια εκτός από όμορφη διαθέτει και ένα πάρα πολύ καλλίγραμμο κορμί.

Πέρα όμως από τα συγκεκριμένα πλάνα, το τηλεπαιχνίδι του ANT1 έχει χαρίσει στους τηλεθεατές της και πιο ανθρώπινες στιγμές, όπως οι εξομολογήσεις του Ερωτόκριτου και του Στράτου Τζώρτζογλου.

Η Φάρμα: «Πάρτι» στο twitter με τη σκηνή

Οι τηλεθεατές δεν άφησαν ασχολίαστα αυτά τα στιγμιότυπα και ειδικά στο Twitter στήθηκε πάρτι. Αναμφισβήτητα τα συγκεκριμένα πλάνα είναι τα πιο σέξι που έχουμε δει στη Φάρμα αλλά και γενικότερα σε ριάλιτι.

Στη φάρμα οι παίκτες ζουν μια καθημερινότητα μακριά από την πόλη και τον σύγχρονο τρόπο ζωής, με απαιτητικές αγροτικές εργασίες, δύσκολα αγωνίσματα, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει η συμβίωση ανθρώπων με διαφορετικές προσωπικότητες, όλοι εκ των οποίων επιθυμούν την παραμονή τους.

Η Φάρμα: Δείτε τα πλάνα που ξεσήκωσαν τους τηλεθεατές

Η Φάρμα Η Φάρμα Η Φάρμα Η Φάρμα

Φαίη Σκορδά: Από το Πρωινό πήγε στη Φάρμα

Η παρουσιάστρια άφησε για λίγο το πλατό του Πρωινού και εισέβαλε στη Φάρμα. Η δε αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα ήταν πολύ διασκεδαστική. Με μαύρα ρούχα καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό από το σημείο, όπου γυρίζεται το ριάλιτι του ΑΝΤ1, παρέα με τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Καλημέρα, εδώ θα μείνω στη Φάρμα. Κάνει πολύ κρύο» είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά. «Να μείνεις» της απάντησε με χιούμορ ο Γιώργος Λιάγκας και απευθυνόμενος στον Σάκη Τανιμανίδη είπε: «Κράτα την εσύ».

Λίγα λεπτά αργότερα, ο παρουσιαστής του Πρωινού συνέχισε το χιούμορ: «Από ό,τι κατάλαβα, σαν παρουσιάστρια θέλει να έρθει και όχι σαν παίκτρια», με τη Φαίη Σκορδά να παίρνει τον λόγο και να ξεκαθαρίζει: «Δεν έχω τέτοια θέματα. Μετά από τόσα χρόνια, δεν έχω να αποδείξω κάτι. Το θέμα είναι να ξέρεις ποιος είσαι και να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή. Εγώ και μέσα στη Φάρμα θα ξεχώριζα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments