Video

Μαρία Καρλάκη: «Και να δωροδόκησε τους συμπαίκτες του ο Τριαντάφυλλος, που είναι το κακό;»

Μαρία Καρλάκη: «Και να δωροδόκησε τους συμπαίκτες του ο Τριαντάφυλλος, που είναι το κακό;»
Μαρία Καρλάκη: Η τραγουδίστρια μίλησε στο «Happy Day» για τον Τριαντάφυλλο και τις συμπεριφορές του στο Survivor.

Ο Τριαντάφυλλος είναι αδιαμφισβήτητα ο παίκτης που έχει καταφέρει να μαζέψει τα περισσότερα σχόλια γύρω από το πρόσωπό του στο φετινό Survivor. Δεν είναι λίγοι οι γνωστοί του τραγουδιστή που έχουν βγει τον τελευταίο καιρό σε τηλεοπτικές εκπομπές για να μιλήσουν κι εκείνοι με τη σειρά τους για τον «Ντάφυ», με μία από αυτούς να είναι η Μαρία Καρλάκη.

«Ο Τριαντάφυλλος στη δουλειά του είναι επαγγελματίας, πολύ αυστηρός», είπε αρχικά η τραγουδίστρια, η οποία έχει συνεργαστεί αρκετές φορές με τον Τριαντάφυλλο, στο «Happy Day». Στη συνέχεια σχολίασε την κόντρα μεταξύ εκείνου και του Κόρο λέγοντας πως «μπορεί να σου δώσει και τη ψυχή του, αρκεί να βρεις έναν άλλο τρόπο προσέγγισης. Αν ο Κόρο και ο κάθε Κόρο ήξεραν να τον χειριστούν, θα είχαν άλλα αποτελέσματα. Έχει στρεσαριστεί και γι’ αυτό ξεσπάει με κλάματα και με πιο έντονες αντιδράσεις».

Τέλος η τραγουδίστρια αναρωτήθηκε «και να δωροδόκησε τους συμπαίκτες του ο Τριαντάφυλλος, που είναι το κακό; Δεν κατάλαβα, γιατί τόση επίθεση; Όσο λένε για τα μαλλιά του Τριαντάφυλλου, τόσο κι εκείνος μπορεί να πει για τις λιποαναρροφήσεις του Ασημακόπουλου», ενώ σχολίασε επίσης πως «με τον Σάκη Κατσούλη είχαμε μια… γνωριμία πριν τη Μαριαλένα, αλλά εγώ ήμουν κολλημένη στον πρώην μου».

Survivor

Το SURVIVOR, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Κόκκινη και Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη.

Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Τριαντάφυλλος, 43 ετών, Τραγουδιστής/Συνθέτης

Ο Τριαντάφυλλος είναι 43 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο, όπου ξεκίνησε και τη καλλιτεχνική του πορεία στη μουσική. Στα 19 του πήρε την απόφαση να κυνηγήσει το όνειρό του στην Αθήνα και τον επόμενο κιόλας χρόνο μπήκε στη δισκογραφία. Μέχρι στιγμής έχει στο ενεργητικό του 10 ολοκληρωμένα άλμπουμ, εκ των οποίων τα τέσσερα έγιναν πλατινένια και χρυσά. Τριαντάφυλλος Survivor

Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο του και αγαπάει πολύ την οικογένειά του. Στο SURVIVOR έρχεται γιατί έχει βάλει στοίχημα με τη γυναίκα του. Εκείνη πιστεύει ότι δεν θα αντέξει ούτε μία εβδομάδα καθώς τον θεωρεί καλομαθημένο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments