Ελλάδα

Αρνητές κορωνοϊού: Επιτέθηκαν στο προσωπικό του Αττικόν

Αρνητές κορωνοϊού: Επιτέθηκαν στο προσωπικό του Αττικόν
Αρνητές κορωνοϊού: Προπηλάκισαν μέλη του προσωπικού του νοσοκομείου Αττικόν και, μάλιστα, βιντεοσκοπούσαν τις βάρβαρες πράξεις τους.

Οι αρνητές κορωνοϊού «χτύπησαν» ξανά. Αυτή τη φορά επιτέθηκαν σε μέλη του ιατρικού προσωπικού στο Πανεπιστημιακό Γενικό νοσοκομείο Αττικόν, διαμαρτυρόμενοι για τη συγγενή τους που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και νοσηλευόταν. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του εν λόγω νοσοκομείου, ένας συγγενής και η φίλη του ξεκίνησαν επεισόδιο με προπηλακισμούς στο υγειονομικό προσωπικό, αρνούμενοι να δεχτούν τη διάγνωση covid λοίμωξης αναπνευστικού για την ασθενή.

Οι δυο άνθρωποι διαφωνούσαν πως ο ασθενής είχε κορωνοϊό, εισέβαλλαν στο νοσοκομείο, βιντεοσκοπούσαν τους χώρους με τα κινητά τους τηλέφωνα και άρχισαν να επιτίθονται προς τα μέλη του προσωπικού. Το Σωματείο Εργαζομένων καταγγέλλει το συμβάν που έλαβε χώρα την Κυριακή 11/4, στο νοσοκομείο Αττικόν.

Οι δηλώσεις του Προέδρου Εργαζομένων Αττικόν

Μάλιστα, ο Πρόεδρος Εργαζομένων Αττικόν, Γιάννης Πλαγιαννάκος μίλησε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο για το εν λόγω περιστατικό. Όπως είπε μετά την εφημερία του, προσήλθε στο νοσοκομείο ο γιος της ασθενής με μία φίλη του, παραβίασαν την πόρτα και μπήκαν στην κλινική Covid αρχίζοντας να βιντεοσκοπούν.

«Παραβίασαν την πόρτα και μπήκαν σε κλινική covid, που δεν επιτρέπεται η είσοδος σε ασθενείς βάσει πρωτοκόλλου. Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος. Χωρίς να ρωτήσουν κανέναν άνοιξαν τις πόρτες και μπήκανε μέσα χωρίς να πάρουν άδεια από κανέναν. Έβγαλαν το κινητό και άρχιζαν να βγάζουν πλάνα από την κλινική.

Την έπεσαν στη νοσηλεύτρια και τον γιατρό. Έψαχναν την γυναίκα, που έλεγαν πως είχε ζάχαρο. Οι γιατροί μας που την εξέτασαν με μοριακό τεστ και διαπιστώθηκε ότι είναι θετική στον κορωνοϊό η ασθενής. Η γυναίκα έμεινε στο νοσοκομείο και σωστά βρίσκεται σε κλινική covid. Νοσηλεύεται ακόμα…» ανέφερε ο χαρακτηριστικά, ο Πρόεδρος Εργαζομένων Αττικόν, Γιάννης Πλαγιαννάκος, στην απογευματινή εκπομπή του Mega.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το περιστατικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments