Τεχνολογία

iPhone 11 update: Η ενημέρωση που βοηθάει την μπαταρία

iPhone 11 update: Η ενημέρωση που βοηθάει την μπαταρία
iPhone 11 update: Μετά τα παράπονα των καταναλωτών, η νέα ενημέρωση της Apple βοηθάει στην υγεία της μπαταρίας δείχνοντας με μεγαλύτερη ακρίβεια το ποσοστό.

Πολλοί χρήστες του iPhone 11 είχαν εκδηλώσει παράπονα για τη μπαταρία, τα οποία λύνονται με το νέο update. Η Apple είχε αναφέρει ότι πάνω από το 90% των κινητών χρησιμοποιούν σήμερα το iOS 14. Ακόμη, πριν από λίγες μέρες είχαν διαρρεύσει πληροφορίες για το iPhone 14.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την εγκατάσταση του iOS 14.5 οι κάτοχοι iPhone 11 παρατηρούν ορθότερη λειτουργία στην μέτρηση της υγείας της μπαταρίας τους. Μέχρι σήμερα υπήρχαν αρκετά παράπονα από κατόχους αυτού του μοντέλου για το πόσο διαρκεί η μπαταρία τους.

Τα προβλήματα και η λύση

Ανάλογα ζητήματα φαίνεται να αντιμετώπιζαν μέχρι σήμερα οι κάτοχοι των iPhone 11, iPhone 11 Pro και του iPhone 11 Pro Max. Με την εγκατάσταση του iOS 14.5 γίνεται καλύτερη συνεργασία του λειτουργικού συστήματος και της μπαταρίας με ρεαλιστικότερη απεικόνιση των ποσοστών που ανταποκρίνονται στην υγεία της μπαταρίας και την υπολειπόμενη ενέργεια.

Η Apple ξεκαθαρίζει ότι το συγκεκριμένο ζήτημα δεν σχετίζεται με πραγματικά προβλήματα της μπαταρίας, αλλά με την απεικόνιση της κατάστασής της. Με την εγκατάσταση του iOS 14.5 απαιτείται μία διαδικασία επαναρύθμισης της μέτρησης της μπαταρίας, με ένα μήνυμα να εμφανίζεται ως “Important Battery Message” στο μενού Settings – Battery – Battery Health.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία επαναρύθμισης, αλλάζει και ο τρόπος απεικόνισης του ποσοστού της μπαταρίας στην αρχική οθόνη του iPhone 11.

Τα οφέλη από τη χρήση του iOS 14

Όποιος εγκαταστήσει τη νέα έκδοση του λογικού iOS 14 θα παρατηρήσει πολλές κι ευχάριστες αλλαγές, ειδικά στην οπτική επαφή. Η αρχική οθόνη φαίνεται πολύ διαφορετική, με μια βιβλιοθήκη εφαρμογών, widget παντού και μια νέα εμφάνιση για τη Siri. Η περιήγηση στην αρχική οθόνη του iPhone γίνεται πιο εύκολη, αφού πλέον νέο app «Βιβλιοθήκη Εφαρμογών» οργανώνει αυτόματα όλα τα apps σε μια απλή και εύχρηστη προβολή.

Επίσης, οι εισερχόμενες κλήσεις, συμπεριλαμβανομένων των κλήσεων FaceTime και των κλήσεων από υποστηριζόμενες εφαρμογές τρίτων, εμφανίζονται σε μια ολοκαίνουρια προβολή μικρών διαστάσεων που δεν καταλαμβάνει ολόκληρη την οθόνη. Επιπλέον, δημιουργήθηκε η εφαρμογή μετάφρασης για φυσικές και εύκολες συζητήσεις μεταξύ διαφορετικών γλωσσών.

Μερικές άλλες εύχρηστες και μοναδικές λειτουργίες είναι οι εμβόλιμες απαντήσεις σε συγκεκριμένο μήνυμα, η ευανάγνωστη μετάφραση, η εύκολη κι άμεση αναζήτηση, οι καρφιτσωμένες συζητήσεις, οι φωτογραφίες ομάδες, η γρήγορη φόρτιση, τα αναβαθμισμένα Add Clips, οι χάρτες και αναβαθμίσεις στην εφαρμογή CarPlay.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments