Τεχνολογία

iPhone 14: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του

iPhone 14: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του
iPhone 14: Σύνηθες είναι το φαινόμενο να διαρρέουν τα χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων της Apple, ενώ συνήθως είναι για την ανάλυση της κάμερας.

Νέα διαρροή χαρακτηριστικών έχει να αντιμετωπίσει η Apple, αυτή την φορά για το iPhone 14. Ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει το iPhone 13 και ήδη υπάρχουν πληροφορίες για το επόμενο μοντέλο. Αποτελεί κοινό μυστικό πως πριν από κάθε παρουσίαση διαρρέουν κάποια από τα χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ming-Chi Kuo, αποκάλυψε ότι στο iPhone 14 series θα υπάρχει αισθητήρας 48 Megapixel στο πίσω μέρος. Εκτός από το θέμα του αισθητήρας στην πίσω κάμερα, οι πληροφορίες που φέρνει ο Kuo κάνουν λόγο για μία από τις μεγαλύτερες αναβαθμίσεις που έχουν γίνει στον τομέα της κάμερας στο οικοσύστημα του iPhone. Πράγμα που σημαίνει ότι το  iPhone 14 Pro Max αναμένεται να έχει ακόμα περισσότερες καινοτομίες.

Μεγάλη αναβάθμιση στην κάμερα

Αναβαθμισμένο θα είναι το Camera setup και στον τομέα του ευρυγώνιου φακού και της δυνατότητας zoom που εκτιμάται ότι θα έχει δυναμικά χαρακτηριστικά. Αναφορικά με την εμπορική πολιτική της Apple, ο Kuo σημειώνει ότι θα πρέπει να αναμένουμε την παύση κυκλοφορίας των μοντέλων iPhone Mini, καθώς φαίνεται ότι δεν υπάρχει πολύ μεγάλο αγοραστικό ενδιαφέρον από τους φίλους της Apple.

Επομένως, θεωρείται εξαιρετικά πιθανό να μη δούμε το 2022 να παρουσιάζεται η iPhone 14 Series μαζί με ένα μοντέλο iPhone 14 Mini.

Ενημέρωση εφαρμογών χειροκίνητα

Στο iPhone και το iPad, οι εφαρμογές που κατεβάζετε από το App Store ενημερώνονται αυτόματα από προεπιλογή. Αν όμως παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, μπορείτε να ενημερώσετε μια εφαρμογή χειροκίνητα.

  • Ανοίξτε το App Store.
  • Πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας στο επάνω μέρος της οθόνης.
  • Μετακινηθείτε με κύλιση προς τα κάτω για να δείτε ενημερώσεις σε εκκρεμότητα και σημειώσεις έκδοσης. Πατήστε «Ενημέρωση» δίπλα από μια εφαρμογή για να γίνει ενημέρωση μόνο αυτής της εφαρμογής ή πατήστε «Ενημέρωση όλων».

Πώς να ενημερώνετε χειροκίνητα εφαρμογές στο Mac

  • Ανοίξτε το App Store.
  • Στην πλαϊνή στήλη, κάντε κλικ στην επιλογή «Ενημερώσεις».
  • Κάντε κλικ στην επιλογή «Ενημέρωση» δίπλα από μια εφαρμογή για να γίνει ενημέρωση μόνο αυτής της εφαρμογής ή κάντε κλικ στην επιλογή «Ενημέρωση όλων».

Αν δεν λάβατε την εφαρμογή από το App Store στο Mac, επικοινωνήστε με τον προγραμματιστή της εφαρμογής για βοήθεια με τις ενημερώσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments