Ελλάδα

Παύλος Χαϊκάλης: Είχε τροχαίο με ανασφάλιστο όχημα

Παύλος Χαϊκάλης: Είχε τροχαίο με ανασφάλιστο όχημα
Παύλος Χαϊκάλης: Ο γνωστός ηθοποιός είχε ατύχημα με ανασφάλιστο αυτοκίνητο στην Κηφισιά. Τι έκαναν οι Αρχές όταν το αντιλήφθηκαν.

Ο Παύλος Χαϊκάλης ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα με αποτέλεσμα να μπει σε περιπέτειες. Να θυμίσουμε ότι το προηγούμενο διάστημα ο γνωστός ηθοποιός ήταν στην επικαιρότητα μετά από τις καταγγελίες που είχαν γίνει εις βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση, στις οποίες ο ίδιος είχε απαντήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, o Παύλος Χαϊκάλης ήταν με αυτοκίνητο το οποίο δεν ήταν ασφαλισμένο. Με αυτό ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα πριν από λίγες ώρες στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατά τον έλεγχο που έγινε από την Τροχαία Κηφισιάς μετά το ατύχημα διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο του ηθοποιού και πρώην υπουργού δεν ήταν ασφαλισμένο. Έτσι του αφαιρέθηκαν οι πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, ενώ του επιβλήθηκε και το ανάλογο σε αυτή την περίπτωση χρηματικό πρόστιμο.

Ο Παύλος Χαϊκάλης πρέπει εντός των επόμενων ημερών να προσκομίσει στην Τροχαία Κηφισιάς το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του αυτοκινήτου και την αποδειξη πληρωμής του προστίμου, ώστε να του επιστραφούν η άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και οι πινακίδες του.

Παύλος Χαϊκάλης: Είχε τροχαίο με ανασφάλιστο όχημα

Παύλος Χαϊκάλης: Είχε τροχαίο με ανασφάλιστο όχημα

Τι είχε απαντήσει στις καταγγελίες που είχαν γίνει για τον ίδιο

Μέσω του συνηγόρου του, Μανώλη Τρούλη, ο Παύλος Χαϊκάλης είχε απαντήσει στις καταγγελίες που έλαβε από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, δήλωνε «κατηγορηματικά ότι τα όσα διαρρέονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα» και ότι «δεν είμαστε όλοι ίδιοι».

«Μετά τον πολυήμερο διασυρμό μου, την 22 Φεβρουαρίου και ώρα 15:30 μμ., έλαβα επιτέλους από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) αντίγραφα των σε βάρος μου «καταγγελιών» και σχετική πρόσκληση για την παροχή εξηγήσεων. Συγκεκριμένα, παρέλαβα αντίγραφα τεσσάρων (4) εγγράφων, χωρίς ημερομηνία και χωρίς υπογραφή από τους φερόμενους ως καταγγέλλοντες που ακόμα κι αν ήθελε υποτεθεί ότι συνιστούν επιβεβαιωμένες καταγγελίες, το περιεχόμενό τους βρίθει ανακριβειών και ψεμάτων. Άνθρακες ο θησαυρός για όσους έβγαλαν βιαστικά συμπεράσματα και μ’ εξομοίωσαν άδικα με εκείνους που ελέγχονται για σοβαρά σεξουαλικά εγκλήματα. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι!»

Πρόσθετε ακόμα ότι «η μία εκ των τεσσάρων καταγγελιών αφορά σε άνδρα που ισχυρίζεται ψευδώς ότι πριν από 20 ολόκληρα χρόνια, σε γυρίσματα σειράς και παρουσία πλήθους κόσμου, τον εξύβρισα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments