Lifestyle

Survivor spoiler 29/4: Αυτός o παίκτης είναι ο πιο δημοφιλής

Survivor spoiler 29/4: Αυτός o παίκτης είναι ο πιο δημοφιλής
Survivor spoiler 29/4: Τι λένε τα νούμερα της ψηφοφορίας.

Ημέρα αποχώρησης ήταν η χθεσινή για τους παίκτες του Survivor, με τα spoilers να επιβεβαιώνονται και τον Κώστα Παπαδόπουλο να λέει “αντίο” στους Μπλε. Η συμπεριφορά του το τελευταίο xχρονικό διάστημα φαίνεται πως δεν άρεσε στους τηλεθεατές που τον έβγαλαν εκτός παιχνιδιού. Μάλιστα, ο ζαχαροπλάστης συγκέντρωσε ένα υπερβολικά χαμηλό ποσοστό και ελάχιστες ψήφους σε σχέση με άλλους παίκτες.

Survivor spoiler 29/4: Τι λένε τα ποσοστά

Στην πρώτη θέση λοιπόν, σύμφωνα με το Athensmagazine.gr βρέθηκε ο Τζέιμς Καφετζής, με τεράστια μάλιστα διαφορά, δείχνοντας πως αποτελεί έναν πολύ καλό παίκτη στην ψηφοφορία και πως δύσκολα θα καταφέρει να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο. Στη δεύτερη θέση ήταν ο Τριαντάφυλλος, με επίσης μεγάλη διαφορά από τον τρίτο, Γιώργο Ασημακόπουλο, με τον τραγουδιστή να δείχνει πως αντέχει. Αναλυτικά:

  • Τζέιμς Καφετζής 42%
  • Τριαντάφυλλος33%
  • Γιώργος Ασημακόπουλος 16%
  • Κώστας Παπαδόπουλος 8%
Survivor

Survivor spoiler 29/4: Πού και πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός

Εν τω μεταξύ, αν και αργεί να ολοκληρωθεί ο φετινός κύκλος οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ και της Acun Media έχουν ήδη αποφασίσει περίπου το χρονικό διάστημα της διεξαγωγής του live τελικού, καθώς και την τοποθεσία. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο τελικός του ριάλιτι αναμένεται να γίνει και φέτος στην Αθήνα στα μέσα Ιουνίου και όχι στις αρχές Ιουλίου όπως είχε ακουστεί. Θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία κοινού, όπως συνέβη και πέρσι λόγω covid και θα γίνει ξανά στα Ολυμπιακά ακίνητα. Εξαίρεση φυσικά αποτελούν οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει και οι συγγενείς των παικτών που έχουν φθάσει στον τελικό, οι οποίοι θα παρευρεθούν κανονικά.

Survivor spoiler 29/4: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments