Οικονομία

Καγγέλης: Ένα κλασικό ζαχαροπλαστείο που τολμά

Καγγέλης: Ένα κλασικό ζαχαροπλαστείο που τολμά
Καγγέλης: Ό,τι κι αν επιλέξει να αγοράσει κανείς, θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από αυτό που θα γευτεί.

Ο «Καγγέλης» είναι ένα κλασικό ζαχαροπλαστείο που τολμά να «φλερτάρει» με τις νέες γευστικές τάσεις εκπλήσσοντας πάντα γλυκά τους πελάτες του. Το 1982 ήταν μια γλυκιά χρονιά που κρατάει για πάντα.

Το ζαχαροπλαστείο «Καγγέλης» από τότε, δημιουργεί κάθε μέρα εκλεκτές γλυκιές απολαύσεις για τους πελάτες του. «Όλα αυτά τα χρόνια φημιζόμαστε για την ξεχωριστή ποιότητα των υλικών μας, για τις ιδιαίτερες γεύσεις μας και την προσεγμένη καθαριότητα του χώρου μας, για την οποία έχουμε πολλάκις βραβευτεί», αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα.

Ακαταμάχητα γλυκά για κάθε περίσταση

Διαθέτει μια ποικιλία γλυκών που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση. Για παράδειγμα, στη βάπτιση, το ζαχαροπλαστείο αναλαμβάνει να δημιουργήσει τα πιο εκλεκτά γλυκά για αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα. Βέβαια, και ο γάμος είναι μια μοναδική και ξεχωριστή στιγμή, για αυτό και ο «Καγγέλης» θα φροντίσει για να φτιαχτεί η τούρτα των ονείρων του ζευγαριού.

Βέβαια, όλα αυτά τα χρόνια το δημοφιλές ζαχαροπλαστείο που βρίσκεται στου Ζωγράφου έχει αναλάβει να κάνει πιο γλυκές τις στιγμές τόσο στις γιορτές όσο και στα γενέθλια μικρών και μεγάλων. Νόστιμα γλυκά για τις πιο ιδιαίτερες στιγμές με συγγενείς και φίλους, προσφέροντας εκλεκτές γεύσεις. Πάντως, είναι διαθέσιμοι και για κάθε λογής εκδήλωση, με το ζαχαροπλαστείο να δημιουργεί τις κατάλληλες, ξεχωριστές γλυκές απολαύσεις.

Πλατεία «πήρε» το όνομα του ζαχαροπλαστείου

Και όπως βλέπουμε και από τις παραπάνω φωτογραφίες, το ζαχαροπλαστείο «μεταμορφώνεται» κάθε φορά ανάλογα με την περίσταση και το τι απαιτούν οι συνθήκες. Είναι ο Άγιος Βαλεντίνος; Καρδιές παντού! Είναι Πάσχα; Σοκολατένιες λιχουδιές και αφράτα τσουρέκια! Είναι Χριστούγεννα; Εκπληκτικά μελομακάρονα και χορταστικοί κουραμπιέδες! Εξάλλου ό,τι κι αν επιλέξει να αγοράσει κανείς οποιαδήποτε χρονική περίοδο, θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από αυτό που θα γευτεί με τα πάντα να είναι φρεσκότατα.

Σημειώνεται πως για χρόνια ήταν πάνω στην πλατεία Κρήτης. Ή όπως έχει μείνει χαραγμένο στο μυαλό και την καρδιά πολλών, στην «πλατεία του Καγγέλη». Εκεί υπήρχε για πάρα πολλά χρόνια το ζαχαροπλαστείο μα σήμερα βρίσκεται λίγο πιο πάνω. Οριακά, είναι σχεδόν απίθανο να συναντήσεις φοιτητή ή και μόνιμο κάτοικο που να αναφερθεί στην εν λόγω πλατεία με την αρχική της, πραγματική ονομασία, παρόλο που στο κέντρο της υπάρχει σημείο στο οποίο αναγράφεται η ονομασία της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments