Lifestyle

Φάρμα αποχώρηση: Ο παίκτης που έφυγε από το παιχνίδι

Φάρμα αποχώρηση: Ο παίκτης που έφυγε από το παιχνίδι
Φάρμα αποχώρηση: Στο έκτακτο επεισόδιο της Κυριακής του Πάσχα έφυγε από το παιχνίδι ο Βασίλης Μαντζουράνης μετά από μία αναμέτρηση.

Νέα αποχώρηση για την Φάρμα στο επεισόδιο της Κυριακής του Πάσχα. Να θυμίσουμε ότι εξαιτίας των αρκετών οικειοθελών αποχωρήσεων στη Φάρμα, η παραγωγή είχε αποφασίσει να επιστρέψει ένας παίκτης που είχε αποχωρήσει από το παιχνίδι. Κάτι που δεν περίμενε κανένας διαγωνιζόμενος κι όταν είδαν τον παίκτη να μπαίνει στη Φάρμα τότε έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Πιο συγκεκριμένα, με ένα έκτακτο επεισόδιο, το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, η Φάρμα του ΑΝΤ1 μέτρησε ακόμη μια αποχώρηση, καθώς οι δύο νέοι μονομάχοι βρέθηκαν στο πεδίο των δοκιμασιών για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο ριάλιτι.

Η δοκιμασία αποχώρησης

Κώστας Γκρέκας και Βασίλης Μαντζουράνης διασταύρωσαν τα ξίφη τους κι έλαβαν μέρος σε πέντε δοκιμασίες, όπου η καθεμιά αξιολογήθηκε με διαφορετική βαθμολογία. Οι δυο τους πάλεψαν με τον χρόνο, δοκίμασαν τις αντοχές τους, έριξαν στόχους ενώ στην τελευταία δοκιμασία εξασκήθηκαν στο πως μπορούν να χειρίζονται γρήγορα ένα τσεκούρι και να γεμίσουν ξύλα μία κατασκευή. Ωστόσο από την αρχή ένας είχε το προβάδισμα και κατάφερε να παραμείνει.

Τελικά μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Κώστας Γκρέκας ενώ ο Βασίλης Μαντζουράνης είδε την πόρτα της εξόδου από την Φάρμα. Μάλιστα ο τελευταίος δήλωνε ότι το έχει αρκετά με αυτήν την δοκιμασία αλλά έχασε με μεγάλη διαφορά από τον Κώστα Γκρέκα.

Τι δήλωσε ο Βασίλης Μαντζουράνης

“Ήταν μια φανταστική εμπειρία, με τα παιδιά χτίσαμε τη Φάρμα μας από το μηδέν, θα μου λείψει κάθε στιγμή αλλά χαίρομαι που έζησα το μεγάλο κομμάτι της, έχει χαραχθεί σαν εμπειρία στη ζωή μου, τη βάζω στο top 5 των εμπειριών της ζωής μου. Η Φάρμα είναι μάθημα ζωής, γιατί εκτιμάς το κάθε τι, αυτό που θεωρείς δεδομένο. Θα συνεχίσω το youtube θα κάνω τα πιο εντυπωσιακά βίντεο που έχετε δει” είπε ο Βασίλης Μαντζουράνης πριν αποχωρήσει.

Η επιστροφή έκπληξη

Ο παρουσιαστής της Φάρμας λίγες μέρες νωρίτερα είχε ανακοινώσει την επιστροφή ενός παλιού παίκτη. Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει πως «λόγω των οικειοθελών αποχωρήσεων που είχαμε μέσα στη Φάρμα, αποφασίσαμε, τον πιο δημοφιλή από την ψηφοφορία του κοινού να τον φέρουμε και πάλι μέσα στο παιχνίδι». Στη συνέχεια η πόρτα της Φάρμας άνοιξε και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μπήκε ξανά στο ριάλιτι του ANT1. Αμέσως οι συμπαίκτες του ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς με την επιστροφή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments