Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τα σενάρια για Γιόβιτς και η πρόβα τελικού στη φιέστα

Ολυμπιακός: Τα σενάρια για Γιόβιτς και η πρόβα τελικού στη φιέστα
Ολυμπιακός: Τα σενάρια για Γιόβιτς και η πρόβα τελικού Κυπέλλου στη φιέστα πρωταθλήματος με ΠΑΟΚ απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Απόψε στις 19:30 ο Ολυμπιακός αγωνίζεται για τελευταία φορά στη φετινή σεζόν στο σπίτι του στο πλαίσιο της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής των play offs της Super League κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η αποψινή βραδιά είναι γιορτινή για τον κόσμο της ομάδας καθώς θα γίνει και η φιέστα τίτλου για το δεύτερο συνεχόμενο και 46ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Κι αν το πρωτάθλημα έχει καταλήξει στο μεγάλο λιμάνι από την τρίτη αγωνιστική των play offs με τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, κάτι που έκανε τον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει εκτεταμένο ροτέισον σε αρκετά ματς μετά, δε σημαίνει πως οι υποχρεώσεις των Πειραιωτών έχουν τελειώσει, καθώς ο ΟΣΦΠ θέλει να επαναλάβει όλες τις επιτυχίες της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Μέχρι στιγμής έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και σημείωσε την ήδη επιτυχημένη ευρωπαϊκή πορεία με πέρσι, έχοντας φτάσει μέχρι τους 16 του Europa League. Αυτό που απέμεινε είναι η κατάκτηση Κυπέλου για να κάνει και φέτος το ντάμπλ.

Έτσι, το αποψινό ματς με τον Δικέφαλο του Βορρά αποτελεί μια πρόβα τελικού, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 22 Μαϊου στο ΟΑΚΑ με ώρα σέντρας στις 21.00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την COSMOTE TV ενώ το ματς θα το δείξει σε μαγνητοσκόπηση και η ΕΡΤ. Όσον αφορά τη σημερινή αναμέτρηση το εναρκτήριο λάκτισμα θα γίνει στις 19:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 2HD.

Κλειστός ο σταθμός ΗΣΑΠ Φαλήρου

Μετά από εντολή της ΕΛΑΣ, ο σταθμός του ΗΣΑΠ στο Φάληρο θα μείνει κλειστός από τις 16:00 μέχρι το βράδυ λόγω της φιέστας στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, ο σταθμός του ΗΣΑΠ στο Φάληρο θα κλείσει από τις 16:00 και τα τρένα θα περνούν από εκεί χωρίς να κάνουν στάση. Αυτή είναι η απόφαση από την Ελληνική Αστυνομία λόγω της φιέστας του Ολυμπιακού, που είναι προγραμματισμένη για σήμερα το βράδυ, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (19:30).

Εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον Γιόβιτς της Παρτίζαν οι Σέρβοι

Όσον αφορά τα μεταγραφικά σενάρια που ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν, στη Σερβία εμπλέκουν το όνομα τουΝεμάνια Γιόβιτς. Πρόκειται για τον 19χρονο που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού εξτρέμ και φέτος ανέβηκε στην πρώτη ομάδα της Παρτιζάν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sportday», ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει μετρήσει τέσσερα γκολ και δύο ασίστ σε 18 αγώνες με τον σερβικό σύλλογο, έχοντας εξελιχθεί σε βασική επιλογή στο δεύτερο μισό της σεζόν. Είναι επίσης διεθνής με την Κ19 και την Κ21 της πατρίδας του, ενώ το transfermarkt τον κοστολογεί τη δεδομένη χρονική στιγμή στα 300.000 ευρώ. Το τρέχουν συμβόλαιό του με την Παρτίζαν, έχει ισχύ μέχρι το 2024.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments