Ελλάδα

Λαμία: Στο πειθαρχικό η γιατρός που έλεγε στον κόσμο ότι κινδυνεύει από το εμβόλιο

Λαμία: Στο πειθαρχικό η γιατρός που έλεγε στον κόσμο ότι κινδυνεύει από το εμβόλιο
Λαμία: Τα λεγόμενα της γιατρού προκάλεσαν ταραχή στο πλήθος κόσμου που περίμενε στο Κέντρο Υγείας. Κάποιοι από αυτούς αποχώρησαν, άλλοι ανέβασαν πίεση, ενώ υπήρξαν και εκείνοι οι δεν πτοήθηκαν και έκαναν το εμβόλιο.

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι άνθρωποι που βρέθηκαν την Τρίτη στο ΚΥ Λαμίας προκειμένου να εμβολιαστούν, όταν άκουσαν τη γιατρό που είχε βάρδια να τους αποτρέπει να κάνουν το εμβόλιο. Η υπόθεση αυτή προκάλεσε σάλο και πλέον η γιατρός παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό συμβούλιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν πολλοί αρνητές των εμβολίων στη χώρα μας, με τον Ηλία Μόσιαλο να τους τρολλάρει ανελέητα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το LamiaReport, η γιατρός προσπάθησε να αποθαρρύνει τον κόσμο από το να εμβολιαστεί λέγοντας τα εξής: «Και που ξέρετε ότι το εμβόλιο που θα κάνετε ειναι της Pfizer. Ποιος σας το διαβεβαιώνει;» «Ξέρετε ότι το εμβόλιο αυτό προκαλεί μυοκαρδίτιδα και ότι κινδυνεύετε;» «Κάνοντας το εμβόλιο κανείς δεν σας εξασφαλίζει… Πρέπει να υπογράψετε υπεύθυνη δήλωση» Γιατί ήρθατε να το κάνετε; Μην ακούτε αυτά που λένε…».

ΠΟΕΔΗΝ

Τα λεγόμενα της γιατρού προκάλεσαν ταραχή στο πλήθος κόσμου που περίμενε στο Κέντρο Υγείας. Κάποιοι από αυτούς αποχώρησαν, άλλοι ανέβασαν πίεση, ενώ υπήρξαν και εκείνοι οι δεν πτοήθηκαν και έκαναν το εμβόλιο. Μάλιστα, στο σημείο έφτασε ο γιατρός και Διευθυντής του ΚΥ Λαμίας Ηλίας Καραγεώργος, ο οποίος απομάκρυνε τη γιατρό και καθησύχασε τον κόσμο.

Σύμφωνα με το Star Κεντρικής Ελλάδος η γιατρός παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό συμβούλιο της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας. Μάλιστα ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας – Στερεάς, Φώτης Σερέτης μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα στο μεσημεριανό δελτίο του Star Κεντρικής Ελλάδος.

«Έδωσα εντολή στον διεθυντή να απομακρύνει άμεσα τη γιατρό τόσο από το κέντρο υγείας όσο και από τη διαδικασία τη γιατρό. Παράλληλα έδωσα εντολή για την άμεση παραπομπή της στο Πειθαρχικό Συμβούλιο. Τέτοιες συμπεριφορές είναι καταδικαστέες, κατάπτυστες και αδικαιολόγητες οι οποίες παραπληροφορούν τους πολίτες. Πόσο δε μάλλον όταν προέρχονται από γιατρό που έχει εμβολιαστεί».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments