Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-4: Εντυπωσιακοί οι ερυθρόλευκοι

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-4: Εντυπωσιακοί οι ερυθρόλευκοι
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-4: Με εντυπωσιακό τρόπο έκλεισε τη χρονιά ο Ολυμπιακός.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 1-4 από τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κλείνουν με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή χρονιά για την τελευταία αγωνιστική της Super League.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-4: Κακή εμφάνιση για τον Παναθηναϊκό

Η ιστορία του ματς «γράφτηκε» στο πρώτο 20λεπτο, όπου είχαμε τα δύο γκολ του Μασούρα στο 7’ και στο 12’, το ακυρωθέν γκολ του Χασάν στο 14ο λεπτό για πέναλτι του Σα στον Ιωαννίδη το όποιο έχασε ο Βιγιαφάνιες τρία λεπτά μετά. Ενώ στο 18’ ο Ιωαννίδης είχε δοκάρι και στο 38ο λεπτό ο Ελ Αραμπί σκόραρε βάζοντας τις βάσεις για το «διπλό» από το ημίχρονο κιόλας, με τον Μαουρίσιο να σημειώνει στο 53΄ πανέμορφο γκολ και τον Ελ Αραμπί να διαμορφώνει στο 72ο λεπτό το τελικό αποτέλεσμα!

Το «τριφύλλι» παρατάχθηκε αποδεκατισμένο αμυντικά και πλήρωσε… ακριβά κάθε του λάθος, με την ποιότητα των «ερυθρόλευκων» να αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε περιπτωση που τους δόθηκε η ευκαιρία. Έτσι, ο μεν Παναθηναϊκός δεν μπορεί να περιμένει ούτε σε ενδεχόμενη αφαίρεση βαθμών λόγω τιμωρίας του Άρη για να βγει αυτός στην Ευρώπη. Ο δε Ολυμπιακός πηγαίνει «ανεβασμένος» στον τελικό του Κυπέλλου το προσεχές Σάββατο κόντρα στον ΠΑΟΚ, στοχεύοντας σε ένα ακόμα νταμπλ.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν εξίσου «γεμάτο», με τις φάσεις να διαδέχονται η μια την άλλη και τον Μπουζούκη να βγάζει ωραία μπαλιά για τον Μακέντα αλλά εκείνον να μην μπορεί να κάνει την προβολή μπροστά από τον Σα στο 48’.

Ακολούθησαν η φοβερή επέμβαση του Χριστογεώργου σε σουτ του Εμβιλά τρία λεπτά μετά και το 1-3 από πλευράς ΠΑΟ, χάρη σε ένα πανέμορφο τέρμα του Μαουρίσιο, ο οποίος «ξέρανε» τον Καλογερόπουλο, στο 53’! Ο ρυθμός παρέμεινε υψηλός, ο Μπουζούκης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ξαναβάλει την ομάδα του στο… κόλπο, στο 56ο λεπτό, ενώ ο Ολυμπιακός απώλεσε διπλη ευκαιρία στο 65’, με τον Χριστογεώργο να λέει «όχι» στον Χασάν και τον Μολό να βάζει την κόντρα στον Λαλά… Ο Παναθηναϊκός «απάντησε» με δική του διπλή χαμένη ευκαιρία, των Ιωαννίδη σε πρώτο και Βιγιαφάνιες σε δεύτερο χρόνο, στο 71ο λεπτό. Κι αφού δεν ήρθε το 2-3, ακολούθησε… μοιραία το 1-4, με τον Ελ Αραμπί να σκοράρει εντυπωσιακά με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Ανδρούτσου από τα αριστερά, στο 72’!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments