Ελλάδα

Ηράκλειο: Απείλησε τους συγγενείς του με καραμπίνα

Ηράκλειο: Απείλησε τους συγγενείς του με καραμπίνα
Ηράκλειο: Απείλησε τους συγγενείς του με καραμπίνα, η οποία κατασχέθηκε και όπως διαπιστώθηκε, είχε κλαπεί κατά τη διάρκεια διάρρηξης σε σπίτι.

Επεισοδιακό ήταν το βράδυ χθες για μία οικογένεια στο Ηράκλειο. Όλα ξεκίνησαν όταν για λόγους που διερευνά η τοπική ΕΛ.ΑΣ, ένας 27χρονος, παλιός γνώριμός των Αρχών, φέρεται να απείλησε με καραμπίνα, μέλη της οικογένειάς του. Όλα αυτά την ίδια ημέρα όπου στην ίδια πόλη ένας 22χρονος κατήγγειλε τους άνδρες της ασφάλειας για αστυνομική βία εις βάρος του, ενώ στην Μυτιλήνη μια καραμπίνα χρησιμοποιήθηκε αυτή τη φορά ως μέσο απόπειρας αυτοκτονίας.

Το περιστατικό με τον 27χρονο που απείλησε τους συγγενείς του σημειώθηκε στις εργατικές κατοικίες του Κατσαμπά και στο σημείο κλήθηκε η Άμεση Δράση, οι αστυνομικοί της οποίας φόρεσαν χειροπέδες στο νεαρό. Η καραμπίνα κατασχέθηκε και όπως διαπιστώθηκε, είχε κλαπεί κατά τη διάρκεια διάρρηξης σε σπίτι, σύμφωνα με το ekriti.gr.

Μυτιλήνη: Τέλος στη ζωή του προσπάθησε να βάλει ένας 50χρονος στην Μυτιλήνη, καθώς πριν μερικές ημέρες, απολύθηκε από την δουλειά του.

Σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ Αιγαίου, στο νοσοκομείο Μυτιλήνης νοσηλεύεται 50χρονος που αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα νωρίς το πρωί, στο υπόγειο πολυκατοικίας όπου διέμενε.

Τον 50χρονο, ο οποίος πρόσφατα είχε απολυθεί από τη δουλειά του, αντιλήφθηκαν περίοικοι που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε άμεσα στο Βοστάνειο Νοσοκομείο, χτυπημένο στο στήθος και οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Τον  εντόπισαν μέσα σε μια λίμνη αίματος ένοικοι της πολυκατοικίας και αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ όπου τον μετέφερε σε κρίσιμη κατάσταση χτυπημένο από σκάγια στο στήθος στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Ηράκλειο: Καταγγελία για αστυνομική βία έκανε στο Ράδιο Κρήτη, στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη, η μητέρα ενός 23χρονου.

Καταγγελία για αστυνομική βία έκανε στο Ράδιο Κρήτη, στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη, η μητέρα ενός 23χρονου. Όπως είπε ο γιος της το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, γύρω στη 1.30 πμ, βρισκόταν με την παρέα του, άλλα 4 άτομα, στο παρκάκι μπροστά στο MARE στην παραλιακή του Ηρακλείου, εκεί όπου νωρίτερα είχαν σημειωθεί επεισόδια .

«Γνώριζαν ότι ήταν παραβάτες και όταν είδαν τους αστυνομικούς, ΜΑΤ και Ομάδα Δίας, να φτάνουν στην περιοχή, δεν ανησύχησαν, όπως κάποιοι άλλοι. Δεν έτρεξαν να φύγουν, καθώς δεν έκαναν κάτι κακό, κάθονταν και μιλούσαν και σκέφτηκαν ότι στη χειρότερη περίπτωση μπορεί να τους κοβόταν πρόστιμο, γιατί βρίσκονταν έξω μετά τις 12.30 τα μεσάνυχτα», είπε .

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, οι αστυνομικοί τους ζήτησαν να φύγουν όταν ένας από αυτούς άρχισε να φωνάζει «ξύλο, ξύλο» και πήγε να χτυπήσει με το γκλομπ στο κεφάλι τον 23χρονο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments