Lifestyle

Lara Fabian: Απίστευτη η ερμηνεία της Τάνιας Μπρεάζου

Lara Fabian: Απίστευτη η ερμηνεία της Τάνιας Μπρεάζου
Lara Fabian: Με εξαιρετικές εμφανίσεις συνεχίστηκε το Your Face Sounds Familiar, ενώ νικητής της βραδιάς αναδείχθηκε ο Ίαν Στρατής.

Lara Fabian και Suzan Boyle ήταν από τις μεταμφιέσεις που ξεχώρισαν στο χθεσινό επεισόδιο του Your Face Sounds Familiar, το οποίο παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου. Να θυμίσουμε πως το προηγούμενο επεισόδιο είχε ως θέμα του την Eurovision.

Για άλλη μία βραδιά, οι καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Έπειτα από την καθιερωμένη ψηφοφορία ανάμεσα σε κριτές, παίκτες και τηλεοπτικό κοινό, μεγάλος νικητής της βραδιάς αναδείχθηκε ο Ίαν Στρατής, ο οποίος υποδύθηκε υπέροχα τον Κουασιμόδο.

Η Τάνια Μπρεάζου ως Lara Fabian

Μια από τις εμφανίσεις τις βραδιάς που ξεχώρισε ήταν αυτή της Τάνια Μπρεάζου. Η νεαρή τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή και μεταμορφώθηκε σε Lara Fabian ερμηνεύοντας το κομμάτι «Je suis malade» και καθήλωσε τους κριτές, τους συμπαίκτες της, αλλά και τη Μαρία Μπεκατώρου. Έπειτα από πέντε χρόνια η Ελένη Καρακάση έκανε μία guest εμφάνιση ως Susan Boyle και εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά κοινό και κριτική επιτροπή.

Η γνωστή ηθοποιός συμμετείχε στον τρίτο κατά σειρά κύκλο του show μεταμορφώσεων του ΑΝΤ1 και για το 9ο show «μεταμορφώθηκε» ξανά στην Susan Boyle, την 57χρονη Σκωτσέζα που είχε μαγέψει τους πάντες με την φωνή της στο Britain’s Got Talent το 2009 και ερμήνευσε το «Memory» από το μιούζικαλ «Cats».

Τι είπε η κριτική επιτροπή

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δήλωσε ότι έβγαλε τον πόνο που κρύβει το τραγούδι. «Je suis malade. Τα 12άρια είναι λίγα. Δεν είναι από τα κομμάτια που αγαπάω. Ωστόσο δεν μπορώ να μην θαυμάσω τις φωνητικές ικανότητες της Τάνιας που είναι απεριόριστες» είπε ο Μιχάλης Ρέππας, ο «θαυμαστής» της παίκτριας. Ο ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης απέδωσε εύσημα στις μακιγιέζ για τη μεταμόρφωση της Τάνιας αλλά και της Κατερίνας Στικούδη.

«Θα μπορούσε να είναι αγώνας στίβου και να βλέπουμε τον αθλητή να βάζει τον πήχη στο σημείο του παγκόσμιου ρεκόρ και να λέμε “τι κάνει τώρα;”. Αυτονόητο είναι ένα 12άρι σήμερα όπως και για άλλα παιδιά» της είπε ο Κωστής Μαραβέγιας.

«Έχεις κάτι συναρπαστικό. Αν ήταν η Μιμή εδώ θα σου έλεγε “έχεις κάτι που έχω κι εγώ, σου πάνε τα μεγάλα και δύσκολα”. Ανέβηκες ένα πολύ ψηλό βουνό και με πολύ γλυκό τρόπο ξανακατέβηκες πάλι. Και γέννηση και θάνατος και Ανάσταση» της είπε ο Τάκης.

Οι μεταμφιέσεις της άλλης εβδομάδας

Την επόμενη Κυριακή, σύμφωνα με το buzzer, στο Your Face Sounds Familiar θα δούμε τις παρακάτω μεταμορφώσεις:

  • Ίαν Στρατής σε Παύλο Σιδηρόπουλο,
  • Κατερίνα Στικούδη σε Celine Dion,
  • Μπέττυ Μαγγίρα σε Marilyn Monroe,
  • Ματθλίδη Μαγγίρα σε Φοβερή Κάρτα,
  • Τάνια Μπρεάζου σε Sarah Brightman και Andrea Bocelli,
  • Ησαΐας Ματιάμπα σε Λεωνίδα Μπαλάφα,
  • Θανάσης Αλευράς σε Fred Astaire,
  • Λευτέρης Ελευθερίου σε Γιώργο Ζαμπέτα,
  • Κρατερός Κατσούλης σε Marc Anthony

Το YFSF επιστρέφει την επόμενη Κυριακή με τον μεγάλο ημιτελικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments