Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης ενημέρωσε τον Χιμένεθ για το τέλος συνεργασίας τους

ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης ενημέρωσε τον Χιμένεθ για το τέλος συνεργασίας τους
ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης ανακοίνωσε το οριστικό τέλος στον Χιμένεθ. Από το ίδιο το αφεντικό της ΑΕΚ, έμαθε ο Σεβιγιάνος τεχνικός το τέλος και της τέταρτης θητείας του στην ΑΕΚ.

Από τον Δημήτρη Μελισσανίδη έμαθε ο Μανόλο Χιμένεθ το τέλος της συνεργασίας του με την ΑΕΚ. Ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ γνωστοποιήσε στον Ισπανό τεχνικό πως δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας. Τη θέση του θα αναλάβει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο Σεβιγιάνος προπονητής βρίσκεται στην Ισπανία από την προηγούμενη Παρασκευή. Το αφεντικό του δικεφάλου ευχαρίστησε τον Μανόλο Χιμένεθ για την παρουσία και την προσφορά του και σε αυτή την τέταρτη θητεία στην Ένωση και του μετέφερε την απόφαση για την ολοκλήρωση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πρέπει να σημειωθεί πως στην τελευταία προσωπική συζήτηση που είχαν, όταν παραμονές του ματς με τον Άρη ο Μελισσανίδης είχε πάει στα Σπάτα, ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης είχε δεσμευθεί στον Μανόλο Χιμένεθ πως θα του ανακοίνωνε την οριστική του απόφαση, μέχρι το τέλος του μήνα.

ΑΕΚ: Καταρχήν συμφωνία με τον Μιλόγεβιτς

Προπονητής της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Η πλευρά της Ένωσης έφτασε σε καταρχήν συμφωνία με τον Σέρβο τεχνικό προκειμένου να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας την ερχόμενη σεζόν.

Η διάρκεια του συμβολαίου του

Το πιο πιθανό είναι το συμβόλαιό του να έχει διάρκεια δύο ετών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν το καθοριστικό ραντεβού όπου αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη [26/5]. Μάλιστα, την ίδια ημέρα αναμένεται να υπάρξουν και οι ανακοινώσεις.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ενημέρωσε τον Μανόλο Χιμένεθ ότι η συνεργασία των δύο πλευρών δεν θα συνεχιστεί και στη συνέχεια τα βρήκε σχεδόν σε όλα με τον Μιλόγεβιτς, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νέος προπονητής της Ένωσης.

Παλιός γνώριμος στην Ελλάδα

Ο Σέρβος τεχνικός όπως είναι γνωστό έχει δουλέψει ξανά στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου, στην Ομόνοια Λευκωσίας, αλλά και στον Ερυθρό Αστέρα, με τον οποίο βγήκε δύο φορές πρωταθλητής και τον οδήγησε αντίστοιχα δυο φορές στην συμμετοχή στην φάση των ομίλων του Champions League.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments