Lifestyle

Σόφη Ζαννίνου: Η αποκάλυψη για την ηλικία της

Σόφη Ζαννίνου: Η αποκάλυψη για την ηλικία της
Σόφη Ζαννίνου: Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Σόφη Ζαννίνου,  βρέθηκε στο «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε σχετικά με την ζωή και την καριέρα της. Να θυμίσουμε πως η ίδια αυτή την περίοδο είναι καθηγήτρια υποκριτικής των διαγωνιζομένων στο show του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar»

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της στα μπουλούκια, τις μεγάλες συνεργασίες με τα ιερά τέρατα του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, αλλά και για την αγαπημένη της κόρη, Φιόνα Τζαβάρα. Η Σόφη Ζαννίνου, κόρη του γνωστού ηθοποιού της λεγόμενης “χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου”, Ζαννίνο είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τη λάμψη του θεάτρου από πολύ μικρή. Σόφη Ζαννίνου

Η αποκάλυψη για την ηλικία της

«Είμαι 70 χρονών και 3 ημερών και νιώθω υπέροχα. Δεν παίρνω κανένα χάπι, δεν έχω κανένα πόνο. Είμαι ευτυχισμένη. Γεννήθηκα από θεατρίνους γονείς σε περιοδεία. Δεν είχα ποτέ μόνιμη κατοικία και ήθελα να κάνω οικογένεια. Τρία πράγματα πόθησα στη ζωή μου ένα κόκκινο σπορ αυτοκίνητο, ένα σπίτι και μια οικογένεια. Τελικά τα κατάφερα.

Η μητέρα μου Τζένη Ζαννίνου ήταν θεατρική ηθοποιός, αλλά την καπέλωσε ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου έχει τις περισσότερες συμμετοχές σε ελληνικές ταινίες. Ήταν συγχρόνως πολύ σκληρός αλλά και πολύ γλυκός. Όταν γεννήθηκα στεναχωρήθηκε που ήμουν κορίτσι και με μεγάλωσε σαν αγόρι» είπε η Σόφη Ζαννίνου.

Για τα περιστατικά βίας και παρενόχλησης στο χώρο του θεάτρου

Η ηθοποιός σχολίασε και το θέμα με τις καταγγελίες για περιστατικά βίας και παρενόχλησης στον χώρο του θεάματος: «Εγώ με έναν από τους πρωταγωνιστές αυτών των ιστοριών είχα συνεργαστεί και μου φέρθηκε άψογα. Για αυτόν ειλικρινά έπεσα απ΄ τα σύννεφα. Στην εποχή μας το σεξ έχει πάψει να είναι ακριβό. Δεν μπορεί να υπάρχει στους άνδρες τέτοια σεξουαλική πείνα. Πώς μπορείς να κάνεις σεξ με μία γυναίκα που δεν σε θέλει; Δεν κάνεις κάτι τέτοιο εκτός και αν είσαι άρρωστος».

Όσον αφορά στις «σκληρές» σχολές υποκριτικής με πειθαρχία και αυστηρότητα σχολίασε: «Ήμουν τυχερή, δούλεψα με υπέροχους σκηνοθέτες. Πότε δεν ένιωσα αυτό που γίνεται σε διάφορες σχολές. Ίσως επειδή ήμουν του ελαφρού και όχι της «βαριάς κουλτούρας. Όλοι η ηθοποιοί είναι «τρελοί» αλλά τόσο χοντρά πράγματα δεν είχα ακούσει. Υπήρχαν αντιζηλίες μεταξύ πρωταγωνιστριών. Είχα ακούσει για καρφίτσες μέσα σε πουέντ, καρφίτσες και βελόνες στο ρολ ον του μέικ-απ, σκισμένα ρούχα σε πρεμιέρες. Χοντρά πράγματα σεξουαλικά και με βία δεν είχα δει όμως» συμπλήρωσε.

Σόφη Ζαννίνου: Ο Βέγγος ήταν ο «καλός μας άνθρωπος»

Η τραγουδίστρια μίλησε με σεβασμό και για τον «καλό μας άνθρωπο» τον Θανάση Βέγγο, τον «χείμαρρο» Κώστα Χατζηχρήστο, τον Μίμη Φωτόπουλο που ήταν μία γλυκύτατη προσωπικότητα, αλλά και τη Μαρία Καραγιάννη που τη θεωρούσε την καλύτερη οδηγό.

Αναφορικά με τη δική της … φιλοσοφία ζωής είπε: «Όσοι νομίζουν ότι είναι κάτι, ας καταλάβουν ότι ένας κορονοϊός σε τελειώνει μέσα σε 5 ημέρες. Εγώ πριν από 2 χρόνια έπαθα κάτι που ακόμα δεν ξέρω τι ήταν – μου πέρασε ότι μπορεί να ήταν κορονοϊός αλλά δεν ήταν – και πήγα να πεθάνω. Φώναξα την κόρη μου να ξέρει σε ποιον συμβολαιογράφο έχω πάει. Δεν είσαι τίποτα. Είναι ένα ταξίδι και είναι στο χέρι σου να το χαρείς. Και οι πάρα πολύ πλούσιοι πέθαναν και οι πάρα πολύ ταλαντούχοι το ίδιο. Το μόνο που μένει είναι μια καλοσύνη. Είσαι καλός; Αυτό μένει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments