Lifestyle

Survivor spoiler 27/5: Ποιος παίκτης κερδίζει το αμάξι

Survivor spoiler 27/5: Ποιος παίκτης κερδίζει το αμάξι
Survivor spoiler 27/5: Το ριάλιτι επιβίωσης φτάνει προς το τέλος με τα έπαθλα να γίνονται όλο και μεγαλύτερα, όσο φτάνουμε προς τον τελικό.

Ένα νέο spoiler έρχεται για σήμερα 27/5 για το Survivor. Να θυμίσουμε ότι οι παίκτες αυτήν την εβδομάδα δεν θα έχουν αποχώρηση, αλλά όπως ανακοίνωσε ο Ατζούν θα διεξαχθούν διάφοροι αγώνες μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων. Ακόμη, ο Ατζούν προκάλεσε αντιδράσεις όταν αναφέρθηκε στο Αιγαίο.

Όσο το παιχνίδι εκτυλίσσεται και φτάνει στον τελικό, τόσο μεγαλώνουν και τα έπαθλα από τα αγωνίσματα. Άλλωστε τα αγωνίσματα αυτής της εβδομάδας είχαν και ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, καθώς οι Έλληνες Κόκκινοι αντιμετώπιζαν τους Τούρκους Κόκκινους, όπως και οι Έλληνες Μπλε έπαιξαν κόντρα στους Τούρκους Μπλε.

Το μεγάλο έπαθλο και ο νικητής των αγωνισμάτων

Αρχικά αξίζει να τονιστεί πως χορηγός του Survivor είναι η Peugeot, οπότε το πρώτο αυτοκίνητο θα είναι της συγκεκριμένης εταιρείας. Δεν αποκλείεται να υπάρξει και δεύτερο. Ο Τούρκος παραγωγός έχει πάρει την μεγάλη απόφαση να προχωρήσει από αυτή την βδομάδα στην παρουσίαση του επεισοδίου, ώστε να μεγαλώσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Πως θα προκύψει όμως ο νικητής; Από ότι φαίνεται δεν θα είναι σε φάση ατομικού, αλλά θα προκύψει όμως και στο Survivor Ελλάδος – Τουρκίας, ώστε να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Δηλαδή θα παίξουν οι δύο ομάδες για τη νίκη και ο νικητής θα προκύψει από ένα “τυχερό” παιχνίδι που θα αναδείξει έναν παίκτη νικητή μέσα από την ομάδα αυτή!

Επομένως προγνωστικά δεν υπάρχουν, αφού ακόμα δεν έχουν οριστεί οι ομάδες της νέας εβδομάδας. Αλλά βάση των στοιχείων μπορεί να είναι ο καθένας, αφού θα προκύψει με τυχερό τρόπο ο νικητής. Άλλωστε έτσι είχε κάνει και στο Survivor 1 και 2 o Ατζούν, αφού το θεωρεί πιο δίκαιο να μπορεί να διεκδικήσει ο οποιοσδήποτε αυτό το έπαθλο.

Καυγάς Τριαντάφυλλου – Ατζούν

Λίγο πριν το αγώνισμα, στο οποίο θα έπαιζαν οι παίκτες για να διεκδικήσουν ένα ταξίδι στο Μαϊάμι, ο Ατζούν ανακοίνωσε πως θα μπορούσε να γίνει αντί για ομαδικό ατομικό λόγω του ότι ο Τριαντάφυλλος μπορεί και να μην έπαιζε (ξανά). Αυτή η απόφαση ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην Μπλε ομάδα και η πρώτη που μίλησε ήταν η Καρολίνα λέγοντας πως δεν την αφορά αν θα παίξει ή όχι ο Ντάφυ, πως αυτό γίνεται εδώ και πάρα πολύ καιρό και πως οι Μπλε θέλουν το παιχνίδι να παραμείνει ως έχει, δηλαδή ομαδικό.

Με γρήγορες διαδικασίες ο Ατζούν ανακοίνωσε πως είναι σεβαστή η άποψη των Μπλε και πως το παιχνίδι θα γίνει έτσι όπως είχε καθοριστεί εξ’ αρχής. Η αλήθεια είναι, όμως, πως για να παρθεί αυτή η απόφαση από την παραγωγή, προηγήθηκε ένας μεγάλος καυγάς μεταξύ του Τριαντάφυλλου και του Τούρκου παραγωγού. τον οποίο και οι τηλεθεατές δεν είδαν ποτέ.

Τσακωμός Ντάφυ – Σάκη μετά το ταξίδι στο Μαϊάμι

Ο Σάκης μίλησε με πολύ έντονο τόνο στον Τριαντάφυλλο γιατί του τα είχε μαζεμένα από την προηγούμενη φορά. Να θυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες ο Κατσούλης είχε κάνει ξανά παρατήρηση στον Ντάφυ πως δεν δίνει τόσο θετική ενέργεια στην ομάδα του.

Όπως φαίνεται, πλέον, ο Σάκης ενοχλήθηκε όπως οι Μπλε με την χθεσινή συμπεριφορά του Ντάφυ, που είδε πως δεν τα βγάζει πέρα με τον στίβο μάχης κι αποφάσισε να κάνει τον τραυματία και του έκανε μια συζήτηση που δεν κατέληξε πολύ καλά γιατί ο Τριαντάφυλλος συνέχιζε να επιμένει πως όντως πονάει.

Survivor: Ένωση με διαφορετικά συστατικά

Αγώνισμα ασυλίας δεν έχει στο Survivor αυτή την εβδομάδα, ούτε αποχώρηση, αλλά είχε ελληνοτουρκική ένωση. Τα δύο ριάλιτι βρίσκονται στην ίδια φάση και ο Ατζούν, ο μεγαλο-τηλεοπτικός-παραγωγός έκανε και φέτος τη μείξη, αλλά… με διαφορετικά συστατικά.

Δεν θα έχει Ελλάδα-Τουρκία, αλλά οι κόκκινες ομάδες από Ελλάδα και Τουρκία θα παίξουν μαζί σαν μία και το ίδιο θα συμβεί και με τους μπλε. Ίσως δεν ήθελε να ρίξει λάδι στη φωτιά με όλα αυτά που συμβαίνουν στις σχέσεις των δύο χωρών.

Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν, αφού αποκάλυψε σε κόκκινους και μπλε ότι θα αγωνιστούν μαζί με τους Τούρκους Survivors, όχι βάσει εθνικότητας, αλλά χρώματος ομάδας, τους ανακοίνωσε και το μεγάλο έπαθλο. Δυο ελικόπτερα έκαναν την εμφάνισή τους με τον Ατζούν να τους εξηγεί ότι η ομάδα που θα κερδίσει θα επιβιβαστεί στα ελικόπτερα και θα πάει για ράφτινγκ σε έναν ποταμό στην βόρεια μεριά της Δομινικανής Δημοκρατίας. Μετά θα ακολουθήσει πικ-νικ και διαμονή σε μια βίλα, ενώ στους νικητές θα δοθούν και κινητά για να βγάλουν selfies, με τις καλύτερες να βραβεύονται. Βέβαια ο Τούρκος παραγωγός του Survivor σχολίασε και τις σχέσεις Ελλάδας και Τουρκίας, για το πόσο μοιάζουν οι δυο λαοί που θα μπορούσαν να κάνουν την θάλασσα που τους χωρίζει (το Αιγαίο) να εξαφανιστεί και όλοι μαζί να ζουν χωρίς διαφορές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments