Lifestyle

Μαρία Λεκάκη: Όταν η κουκλάρα του Μάνθου Φουστάνου εμφανίστηκε εντελώς γυμνή

Μαρία Λεκάκη: Όταν η κουκλάρα του Μάνθου Φουστάνου εμφανίστηκε εντελώς γυμνή
Η Μαρία Λεκάκη είναι ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές γνωστές τηλεοπτικές σειρές και έχει παίξει και σε γνωστές θεατρικές παραστάσεις. Πρωταγωνίστησε και σε κινηματογραφικές ταινίες ενώ για ένα διάστημα παρουσίαζε το πρόγραμμα της ΕΡΤ. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα το 1970 . Είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής και […]

Η Μαρία Λεκάκη είναι ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές γνωστές τηλεοπτικές σειρές και έχει παίξει και σε γνωστές θεατρικές παραστάσεις. Πρωταγωνίστησε και σε κινηματογραφικές ταινίες ενώ για ένα διάστημα παρουσίαζε το πρόγραμμα της ΕΡΤ. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα το 1970 . Είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής και πριν ξεκινήσει την καριέρα της είχε ασχοληθεί με το χορό. Είναι παντρεμένη και έχει αποκτήσει μια κόρη ενώ είναι αδελφή του αντιδημάρχου Θεσσαλονίκης, Πέτρου Λεκάκη.

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρίας Λεκάκη έγινε το 1996, μέσα από τη σειρά Νυχτερινό Δελτίο της ΕΡΤ. Ακολούθησε ο ρόλος της ως Πέγκυ Καρρά στη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης, όπου και έγινε ευρέως γνωστή και τη σεζόν 2000-2001, ο πρωταγωνιστικός ρόλος στη σειρά Πρωτοσέλιδος Μπελάς. Τη σεζόν 2001-2002, είχε έναν από τους βασικούς ρόλους, στη σειρά του ΑΝΤ1 Βότκα Πορτοκάλι. Από το 2002 μέχρι το 2004, συμμετείχε με επιτυχία στη σειρά Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη και παράλληλα (2003-2005), είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, στη σειρά Η Νταντά, στο Mega Channel.

Όλοι την αγαπήσαμε  ως «γκαρσόνα βου» στο ρόλο της “Πέγκυς” της σειράς «Κωνσταντίνου Και Ελένης», ρόλος που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό. Μια συμμετοχή της όμως σε μια ταινία συζητήθηκε πιο πολύ από όλες γιατί σε αυτή εμφανίστηκε εντελώς γυμνή.

Το 1998 συμμετείχε στην ταινία «Το αίνιγμα» και για τις ανάγκες του ρόλου χρειάστηκε να γδυθεί. Το σενάριο και η σκηνοθεσία ήταν του Γιάννη Σολδάτου και στην εν λόγω ταινία ο αξέχαστος Θανάσης Βέγγος είχε ένα μικρό ρόλο.

Απολαύστε την εδώ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments