Video

House of Fame νικητής: Ποιος κέρδισε

House of Fame νικητής: Ποιος κέρδισε
House of Fame νικητής: Νίκησε ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

O Στέφανος Πιτσίνιαγκας, ήταν ο μεγάλος νικητής του φετινού House of Fame, που παρουσίασε η Ελένη Φουρέιρα. Ο νικητής θα υπογράψει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records.

House of Fame νικητής: Οι παίκτες ερμήνευσαν δύο τραγούδια στον τελικό

Νωρίτερα οι έξι φιναλίστ ανέβηκαν για τελευταία φορά στην σκηνή κι ερμήνευσαν δύο επιτυχίες, μία που ήταν δική τους επιλογή από προηγούμενο live τους και μία που τους ανατέθηκε. Αυτήν την φορά όλοι τους είχαν και μία ενθάρρυνση παραπάνω καθώς κοντά τους βρέθηκαν κι από δύο συγγενικά ή φιλικά τους πρόσωπα ενώ οι προσπάθειές τους αξιολογήθηκαν για τελευταία φορά από τους τέσσερις κριτές: τον Φοίβο, την Καίτη Γαρμπή, τον Γιώργο Αρσενάκο και τον Γιάννη Πλούταρχο. Κατά κοινή ομολογία οι κριτές συμφώνησαν ότι οι σπουδαστές στον τελικό χάρισαν πολύ καλές κι ίσως σε κάποιες περιπτώσεις τις καλύτερες εμφανίσεις τους.

Το τηλεοπτικό κοινό ψήφιζε για όλη την εβδομάδα τους αγαπημένους τους σπουδαστές και λίγο μετά τις δυο η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε τον μεγάλο νικητή. Το χρυσό συμβόλαιο του νικητή περιλαμβάνει, μέσα σε ένα χρόνο, κυκλοφορία ενός album με 12 τραγούδια, τρία – τέσσερα music videos, φωτογράφηση και όλο το πακέτο υπηρεσιών συμβουλευτικής και management που έχει η Panik Entertainment Group».

Ο ίδιος, περιτριγυρισμένος από τους υπόλοιπους σπουδαστές και γεμάτος από συγκίνηση, ανέφερε για τη νίκη του: «Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο που με ψήφισε, εκπλήρωσαν τα όνειρά μου μέσα στο σπίτι και στην ακαδημία του House of Fame. Σας ευχαριστώ πολύ έναν προς έναν και δεν ξέρω τι άλλο να πω.

House of Fame νικητής: Πωψς σχολίασε την εμφάνιση του νικητή ο Φοίβος

Για τον τελικό του House of Fame ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας επέλεξε να ερμηνεύσει το κομμάτι με το οποίο είχε εμφανιστεί στο πρώτο του live, δηλαδή το «Μην χανόμαστε».

«Να μην χαλάμε και την παράδοση. Επειδή σε αυτό το σόου ο τόνος έχει περάσει τις επτά πληγές του Φαραώ αλλά σήμερα όλοι ήταν πολύ καλοί, νομίζω πως προσπάθησες στην αρχή να κρατήσεις την παράδοση του στοναρίσματος. Δεν τα κατάφερες, όμως, γιατί από την μέση του τραγουδιού και πέρα έστρωσες» είπε χαρακτηριστικά. «Στην αρχή ήσουν πολύ στονάτος, μετά από το δεύτερο κουπλέ και το ρεφρέν ήρθαν όλα στα ίσια τους» συμπλήρωσε έπειτα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments