Lifestyle

Μπάρτζης: Πήγε στην εκπομπή της Μαλέσκου με ηχητικά για τα όσα έλεγαν για αυτόν και έγινε χαμός [vid]

Μπάρτζης: Πήγε στην εκπομπή της Μαλέσκου με ηχητικά για τα όσα έλεγαν για αυτόν και έγινε χαμός [vid]
Μπάρτζης: Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και είχε μαζί του τα ηχητικά με όσα έλεγαν για εκείνον.

Μετά τον Τζέιμς Καφετζή, ο πρώην παίκτης του Survivor, Νίκος Μπαρτζής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Να θυμίσουμε πως ο Νίκος Μπαρτζής είχε αποχωρήσει πριν από λίγο καιρό οικειοθελώς από το Survivor. Φυσικά η αποχώρηση Μπαρτζή και Καφετζή έφερε μεγάλη πτώση στα νούμερα τηλεθέασης, αφού το κοινό φέρεται να αποστράφηκε από το ριάλιτι.

Ο πρώην πλέον παίκτης του Survivor αφού ξεκαθάρισε ότι δεν παρακολουθεί πλέον το reality επιβίωσης, άφησε αιχμές για τον συνεργάτη της εκπομπής, Βασίλη Λαμπρόπουλο που είχε αφήσει αιχμές για το αν ήταν πραγματικός ο τραυματισμός του.

Οι αιχμές

Εκείνος το αμφισβήτησε, όμως δεν γνώριζε ότι ο Νίκος Μπάρτζης είχε πάει προετοιμασμένος, με αποτέλεσμα να βάλει το video και να ακουστεί τα όσα είχαν ειπωθεί για αυτόν. «Μας βγήκαν πολύ εύθικτοι οι παίκτες του φετινού ριάλιτι. Ήρθες οργανωμένος εδώ. Μου κάνει περίεργο ότι παραχωρήσατε κάθε δευτερόλεπτο του λόγου και των πράξεών σας σε μία εταιρεία παραγωγής με σκοπό την προβολή και το έπαθλο των 100.00€ και σας φαίνεται περίεργο που σχολιάζουμε αυτό που φαίνεται», είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Μάλιστα, όταν πήρε τον λόγο η Ιωάννα Μαλέσκου ουσιαστικά άδειασε τον συνεργάτη της, λέγοντας πως «δεν είχαμε κάτι προσωπικό μαζί σου αλλά βλέποντας κάτι που την άλλη μέρα έχει αλλάξει σχολιάζαμε. Δεν επιθυμούμε να έχουμε πρόβλημα μαζί σου, ούτε εμπάθειες έχουμε».

Η φιλική σχέση Μπαρτζή – Καφετζή

Μπορεί να κατηγορήθηκαν για στρατηγική με σκοπό να πάνε παρέα στον τελικό, αλλά οι δυο παίκτες απέδειξαν πως πάνω από τα έπαθλα και τα χρήματα, καθώς το συμβόλαιο αναφέρει ρητά πως σε περίπτωση οικειοθελούς αποχώρησης δεν θα λάβεις ολόκληρο το ποσό της αμοιβής, έχουν τη φιλία τους, αποτελώντας παράδειγμα για τους νέους ανθρώπους για το τι σημαίνει φιλία και αξιοπρέπεια.

Οι δυο τους δε λύγισαν ποτέ στον ανηλεή πόλεμο που δεχόντουσαν. Το κοινό τούς κράτησε στο παιχνίδι, όταν ήταν υποψήφιοι, αλλά οι αντοχές τους με τους συνεχόμενους αγώνες που έφερναν νίκες με μεγάλες μάχες, τα προβλήματα τραυματισμών και η ψυχική κατάπτωση από τις άσχημες συμπεριφορές προς το πρόσωπό τους, τους ανάγκασαν να αποχωρήσουν οικειοθελώς, λίγο μετά την απόφαση της παραγωγής να παρατείνεται το ριάλιτι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments