Lifestyle

Survivor spoiler 10/6: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί

Survivor spoiler 10/6: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί
Survivor spoiler 10/6: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί την Κυριακή 13/6 από το ριάλιτι επιβίωσης και τον Άγιο Δομίνικο.

Amigos para siempre και viva la victoria… Ο Ηλίας Μπόγδανος κέρδισε στο αγώνισμα ασυλίας, στο προχθεσινό επεισόδιο του Survivor και το «παρεάκι» του χάρηκε ιδιαίτερα, αφού γλίτωσαν από ακόμα έναν παίκτη τους που θα έβγαινε στον «τάκο» από το περιβόητο «ζευγάρι» της παραλίας.

Ο Σάκης και η Μαριαλένα είχαν κερδίσει τις δυο προηγούμενες ασυλίες και έδωσαν την Καρολίνα και την Ελένη ως υποψήφιες προς αποχώρηση. Στην παρέα των υποψήφιων προστέθηκε και η τρίτη γυναίκα που έχει απομείνει στο ριάλιτι επιβίωσης, η Μαριαλένα, παρότι ο Σάκης, σχεδόν, εκλιπαρούσε τον Ηλία να μην την ψηφήσει και να βγάλει τον ίδιο στον «τάκο»…

Έτσι, λοιπόν, η αποχώρηση της Κυριακής 13/6 είναι αμιγώς γυναικεία υπόθεση. Μαριαλένα, Καρολίνα και Ελένη διεκδικούν τη θετική ψήφο του τηλεοπτικού κοινό για την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο. Η παίκτρια με τις λιγότερες θετικές ψήφους θα μαζέψει τα προσωπικά της αντικείμενα και θα τσεκάρει τα αεροπορικά της εισιτήρια για την επιστροφή της στα πάτρια εδάφη.

Παρότι είναι από τις πιο παλιές στο παιχνίδι και από τις καλύτερες και πιο μαχητικές στον στίβο μάχης με πολλές νίκες, εν τέλει αναμένεται να αποχωρήσει, σύμφωνα με τις διαρροές. Ο λόγος για την Καρολίνα Καλύβα από την παρέα των Amigos.

Με αυτό τον τρόπο το «ζευγαράκι» Σάκη – Μαριαλένας δεν θα χωριστεί… Σε λίγες ημέρες όμως θα μάθουμε σίγουρα για το ποια παίκτρια θα γυρίσει στην Ελλάδα…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments