Αθλητισμός

Μπριζ – Σλάβια: Επιστέφει στην Τσεχία ο Κρμέντσικ

Μπριζ – Σλάβια: Επιστέφει στην Τσεχία ο Κρμέντσικ
Κάτοικος Τσεχίας θα γίνει ξανά ο Μιχαήλ Κρμλεντσικ , έπειτα από επιθυμία του ίδιου.

Επαναπατρισμός έπειτα από επιθυμία  για τον Μάικλ Κρμέντσικ, ο οποίος από το Euro θα βρεθεί στη Σλάβια Πράγας καθώς οι Τσέχοι φαίνεται πως έκαναν πρόταση που ικανοποίησε επιτέλους την ομάδα της Μπριζ. Σε δηλώσεις που είχε παραχωρήσει προ ημέρων, ο Κρμέντσικ είχε μιλήσει ανοιχτά για την απόφασή του να επιστρέψει στην πατρίδα του, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Δεν θέλω ποτέ να επιστρέψω στην Κλαμπ Μπριζ. Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, συμφωνήσαμε μαζί με τη σύζυγό μου να επιστρέψουμε στη Τσεχία».

Φυσικά σε εκείνη την συνέντευξη, είχε ερωτηθεί για τον εάν θα επιστρέψει στην Τσεχία για λογαριασμό της Σλάβια ή Σπάρτα Πράγας, με τον πρώην φορ του ΠΑΟΚ να ρίχνει τα «βέλη» του κατά των Βέλγων: «Έχω συνδεθεί και με τα δύο κλαμπ αλλά η Μπριζ δεν φαίνεται διατεθειμένη να δεχθεί κάποια προσφορά. Θέλω να επιστρέψω στην Τσεχία και να κερδίσω τρόπαια. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες…».

Φαίνεται, ωστόσο, πως όλα ανήκουν στο παρελθόν καθώς η Μπριζ δέχθηκε επιτέλους -όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν οι Τσέχοι- την πρόταση της Σλάβια και μετά το Euro, επιστρέφει στο σπίτι του.

Λίγα λόγια για τον Τσλεχο ποδοσφαιριστή

Ο Μίχαλ Κρμένσικ (Michael Krmenčík, 15 Μαρτίου 1993) είναι Τσέχος ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, δανεικός από την Κλαμπ Μπρυζ, και της εθνικής ομάδας της Τσεχίας.

Ο Κρμέντσικ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Βικτόρια Πλζεν το 2011, αλλά δόθηκε δανεικός τις επόμενες σαιζόν στις Μπάνικ Σόκολοβ, Ζενίτ Τσάσλαβ, Βλάσιμ, Μπάνικ Όστραβα και Ντούκλα Πράγας. Τη σαιζόν 2015-16 επέστρεψε στην Πλζεν, με την οποία κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα και τη σαιζόν 2017-18 ήταν πρώτος σκόρερ του τσεχικού πρωταθλήματος με 16 γκολ.Τον Ιανουάριο του 2020 αποκτήθηκε από την Κλαμπ Μπρυζ για 6 εκατομμύρια ευρώ.Το δεύτερο μισό της σαιζόν 2020-21 δόθηκε δανεικός στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο σκόραρε στον τελικό Κυπέλλου σφραγίζοντας την νίκη του ΠΑΟΚ με 2-1 επί του Ολυμπιακού.

Ο Κρμέντσικ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την εθνική αντρών της Τσεχίας το 2016. Είναι μέλος της αποστολής της Τσεχίας στο Euro 2020.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments