Ειδήσεις

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [15/07/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [15/07/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει αναστάτωση στον συναισθηματικό τομέα όλων των ζωδίων.

Κριός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας κάνει να δείτε ένα ξεχωριστό άτομο με άλλα μάτια. Το πιθανότερο είναι ότι μέχρι τώρα δεν είχατε εκτιμήσει αυτό το πρόσωπο όσο έπρεπε. Η εμπειρία σας μαζί του/της σήμερα θα σας επιτρέψει να διαπιστώσετε πόσο τυχεροί είστε που έχετε την ευκαιρία να τον/την γνωρίσετε καλύτερα.

Ταύρος

Μέσω μιας ιδιαίτερα διαφωτιστικής συζήτησης θα μπορέσετε να δείτε έναν φίλο με μια διαφορετική οπτική. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά, να περάσετε λίγο χρόνο μαζί και να γνωρίσετε πιο βαθιά ο ένας τον άλλον. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα ανακαλύψετε τη δυνατότητα να εμπλακείτε ερωτικά μεταξύ σας. Μάλλον ήταν γραφτό να συναντηθείτε.

Δίδυμος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό αποδεικνύεται ιδιαίτερα διαφωτιστικό καθώς ανακαλύπτετε κάτι που δεν γνωρίζετε. Μπορεί να εκδηλώσει τα συναισθήματά του προς εσάς κάποιο άτομο που σας αρέσει αλλά δεν ξέρατε αν ενδιαφέρεται για εσάς. Αν και αυτό μπορεί να σας σοκάρει αρχικά – θα είναι για καλό.

Καρκίνος

Ο έρωτας θα σας εκπλήξει σήμερα, καθώς θα εμφανιστεί από το πουθενά. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να κρατήσετε ανοιχτό μυαλό, καθώς και να κινηθείτε σε νέους κοινωνικούς κύκλους ή να μιλήσετε σε άτομα με τα οποία συνήθως δεν συσχετίζεστε. Τα βέλη του Έρωτα μπορεί να χτυπήσουν ανά πάσα στιγμή και θα πετύχουν διάνα. Πριν καλά καλά καταλάβετε τι έχει συμβεί , θα έχετε ερωτοχτυπηθεί. Εμείς σας προειδοποιήσαμε!

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μια συζήτηση θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια πολύ ενδιαφέρουσα ρομαντική κατάσταση, αρκεί να μπορέσετε να χαλαρώσετε για να το επιτρέψετε αυτό – και επίσης ότι αυτό είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Ίσως πρέπει να αλλάξετε τρόπο σκέψης και να απελευθερωθείτε από ταμπού και αγκυλώσεις που σας εμποδίζουν να χαλαρώσετε. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό αφαιρεί την διακριτικότητα από το ερωτικό παιχνίδι, ειδικά καθώς το άτομο με το οποίο έχετε εμπλακεί φαίνεται αποφασισμένο να επιβάλει την θέληση του. Θα πρέπει να του δείξετε ότι μπορείτε να είστε εξίσου αποφασισμένοι και να συζητήσετε πώς βλέπετε τα πράγματα. Βεβαιωθείτε ότι αντιλαμβάνεται την άποψή σας.

Ζυγός

Εάν προσπαθούσατε να προσελκύσετε την προσοχή κάποιου συγκεκριμένου ατόμου, μάλλον θα πρέπει να είστε λιγότερο διακριτικοί και να κάνετε πιο ξεκάθαρες τις επιθυμίες σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την επιπλέον ώθηση που χρειάζεστε για να εξηγήσετε ακριβώς πώς αισθάνεστε. Μην προσπαθείτε να διαστρεβλώσετε την αλήθεια για να κάνετε τον εαυτό σας να φανεί λιγότερο ευάλωτος. Θα πρέπει να είστε απόλυτα ειλικρινείς.

Σκορπιός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι το άτομο των ονείρων σας θα μπορούσε κάλλιστα να εμφανιστεί από εκεί που δεν θα το περιμένετε. Και οι δύο θα συνειδητοποιήσετε ότι είστε αδερφές – ψυχές και ότι μοιράζεστε το ίδιο πάθος για την αγάπη και τη ζωή. Αφήστε την περιπέτεια να ξεκινήσει!

Τοξότης

Ίσως χρειαστεί να πιέσετε λίγο τον εαυτό σας και να κάνετε μεγαλύτερη προσπάθεια από ότι συνήθως για να ξεφύγετε από τις ριζωμένες σας συνήθειες. Αλλά μόλις το κάνετε, θα εκπλαγείτε ευχάριστα με όσα συμβούν σήμερα. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μετατρέπει ένα γεγονός, που πιθανώς σχετίζεται με την καριέρα σας, σε κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον, καθώς διαπιστώνετε ότι κάποιος/α απευθύνεται σε εσάς με ιδιαίτερα ένθερμο τρόπο.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μπορεί να γίνει μια συζήτηση ή μια σημαντική συνάντηση με κάποιο πολύ ξεχωριστό άτομο. Όσο πιο ευθείς και ειλικρινείς είστε, τόσο πιο πιθανό είναι να τον/την γοητεύσετε. Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να πραγματοποιήσετε ένα διαφορετικό είδος συνάντησης, ίσως ένα δείπνο υπό το φως των κεριών σε ένα ρομαντικό μέρος.

Υδροχόος

Δεν έχει νόημα να κρύβετε τα συναισθήματά σας από ένα συγκεκριμένο άτομο, ελπίζοντας όμως ότι θα σας προσέξει. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι είναι κάτι περισσότερο από αποφασισμένος/η να σας μιλήσει καθώς και αυτός /ή, όπως κι εσείς, διαισθάνεται ότι εσείς οι δύο θα τα πάτε πολύ καλά. Δώστε του/της μια ευκαιρία. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Ιχθύς

Το σημερινό πλανητικό φέρνει ένταση και περιπέτεια στην ερωτική σας ζωή. Είναι πιο πιθανό να συναντήσετε τον τέλειο/α ερωτικό /ή εάν ασχοληθείτε με τον κόσμο της γνώσης. Ίσως ενώ αποφασίζετε να ξεκινήσετε μια νέα ακαδημαϊκή πορεία, αρχίσετε να επικοινωνείτε με κάποιον/α με τον/την οποίο/α αισθάνεστε αυτήν την άμεση επαφή και οικειότητα. Τα πράγματα θα προχωρήσουν αρκετά γρήγορα από εδώ και πέρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments