Lifestyle

Ματίνα Παγώνη: Η επική αντίδρασή της on air για το DWTS

Ματίνα Παγώνη: Η επική αντίδρασή της on air για το DWTS
Ματίνα Παγώνη: Η αντίδρασή της κας Παγώνη on air για το αν θα λάβει μέρος στο DWTS

Η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» στο Open με την Ελένη Τσολάκη. Αφού μίλησε για τις εξελίξεις στον τομέα της υγείας και της πανδημίας του κορονοϊού, η Ματίνα Παγώνη, η οποία τονίζει ότι όλοι οι ταξιδιώτες πρέπει να εμβολιαστούν έστω με μία δόση πριν φύγουν για διακοπές, ερωτήθηκε για το DWTS, αφού πολλά έχουν γραφτεί για την συμμετοχή της στο σόου χορού.

Η ίδια με χιούμορ ξεκαθάρισε ότι δεν θα την δούμε στο χορευτικό show

«Ρε παιδιά, έλεος! Στο DWTS θα πάνε αυτοί που πρέπει να πάνε να χορέψουν, που ασχολούνται και πραγματικά θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Θα μας διασκεδάσουν εμάς που θα καθόμαστε στον καναπέ μας και θα τους βλέπουμε, θα παρακολουθούμε και τα λάθη τους, θα κάνουμε κριτική και θα περνάμε και ωραία από το σπίτι μας», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

Και πρόσθεσε επίσης:

«Είναι δυνατόν τώρα εγώ να αφήσω την ιατρική και την κλινική και να πάω στο DWTS; Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Εγώ δεν έχω χορέψει ποτέ στη ζωή μου, πώς θα χορέψω τώρα; Είναι δυνατόν; Υπάρχει κόσμος για να ασχοληθεί με το DWTS που είναι ταλέντα».

Παγώνη: Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου προτρέποντας άπαντες να εμβολιαστούν, καθώς υπάρχουν φόβοι για επιστροφή του lockdown.

Τον φόβο ότι αν δεν προχωρήσουν οι εμβολιασμοί, θα ζήσουμε ξανά τον περυσινό χειμώνα εξέφρασε η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθήνα-Πειραιά, Ματίνα Παγώνη. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» επισήμανε ότι πρέπει πάση θυσία να μη φτάσουμε τα 4.000 κρούσματα την ημέρα. «Και δεν πρέπει να τα φτάσουμε, γιατί αυτή τη στιγμή τα νοσοκομεία είναι γεμάτα από non covid ασθενείς.

Ήδη έχουμε πάρει κρεβάτια από τις ΜΕΘ Covid και τα έχουμε κάνει non covid, γιατί είχαν μείνει πίσω τα χειρουργεία. Τώρα κάνουμε χειρουργεία που έπρεπε να έχουν γίνει πριν 7-8 μήνες και ακόμα είμαστε στους 3 μήνες. Μας σώζει μόνο το γεγονός ότι τα κρούσματα είναι ηλικίας 14-24 ετών, που σημαίνει ότι το περνάνε στο σπίτι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments