Lifestyle

Μελίνα Ασλανίδου: Η εμφάνιση με μπικίνι που έκανε κρότο

Μελίνα Ασλανίδου: Η εμφάνιση με μπικίνι που έκανε κρότο
Μελίνα Ασλανίδου: Η γνωστή τραγουδίστρια δεν εντυπωσιάζει μόνο με την φωνή της αλλά και με τις πόζες που φωτογραφίζεται με το μπικίνι της.

Μελίνα Ασλανίδου: Η αγάπη της για την Κρήτη δεν κρύβεται και το ότι έχει περάσει την καραντίνα στο νησί, σε όλες της, τις φάσεις είναι τρανή απόδειξη .Από την άλλη, αυτή η αγάπη για την Κρήτη έγινε και τηλεοπτική εκπομπή. Μην φανταστείς πως θα γίνει η Μελίνα παρουσιάστρια αλλά η 47χρονη τραγουδίστρια  βρέθηκε στην εκπομπή Life is a Beach του Star.

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι πιο αδύνατη και fit από ποτέ και οι πόζες της στον φακό μιλούν από μόνες τους:

https://www.instagram.com/p/CQXusQvMOUk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μελίνα Ασλανίδου: H τηλεοπτική συμμετοχή

Πρόκειται για ένα οδοιπορικό 40+ ημερών, όχι πάντα τόσο ήρεμων, σε όλη την Κρήτη! Σεπτέμβριος- Οκτώβριος του 2020, μετά το πρώτο lockdown και λίγο πριν το δεύτερο, το LIFE IS A BEACH ταξίδεψε στην Κρήτη, τηρώντας πάντα τις αποστάσεις, διανύοντας ακόμη μεγαλύτερες, με φίλους, που έγιναν οικογένεια.

Ο Χάρης Κιαγιαδάκης προσκαλεί φίλους και γνωστούς και γνωστούς φίλους του, σε ένα road trip με campervan, με σκοπό να τους δείξει αλλά και να ανακαλύψουν παρέα τις αμέτρητες ομορφιές της Κρήτης. Από τα ανατολικά προς τα δυτικά, από άκρη σε άκρη και από το βουνό έως τη θάλασσα, η νεοσύστατη παρέα για το Mission Crete, αναζητά τι είναι αυτό που κάνει το νησί τόσο ξεχωριστό

Η Μελίνα Ασλανίδου, δοκιμάζει τις υψηλές της νότες, εγκλωβισμένη στο εκκλησάκι της παραλίας Αγιοφάραγγου στο Ηράκλειο, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διώξει τον επικείμενο τυφώνα Ιανό, που απειλεί να της ταράξει το ζεν, που με κόπο κατέκτησε, μετά την ειδυλλιακή βόλτα με το ιστιοπλοϊκό στο ανεξερεύνητο από πολλούς νησί της Ντία.

Η νέα πόζα με μπικίνι

Προφανώς με τη σκέψη στο οδοιπορικό αυτό, η Ασλανίδου δημοσίευσε και μια φωτογραφία από την δημοφιλή παραλία στα Χανιά, το Σεϊτάν Λιμάνι. Η τραγουδίστρια ποζάρει με μπικίνι και κλέβει τις εντυπώσεις με τις αναλογίες της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments