Τεχνολογία

iPhone 13 νέα: Παρουσιάζει έκδοση με μνήμη 1 ΤΒ

iPhone 13 νέα: Παρουσιάζει έκδοση με μνήμη 1 ΤΒ
iPhone 13 νέα: Οι διαρροές για το νέο μοντέλο της Apple διαδέχονται η μία την άλλη, τόσο ως προς την μορφή, όσο και ως προς τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου.
iPhone 13 νέα: Οι διαρροές για το νέο μοντέλο της Apple διαδέχονται η μία την άλλη, τόσο ως προς την μορφή, όσο και ως προς τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου.

H νέα έκδοση της ναυαρχίδας του τεχνολογικού κολοσσού, το επονομαζόμενο iPhone 13, αναμένεται να ανακοινωθεί το Φθινόπωρο από την Apple. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες διαρροές σχετικά με τα χαρακτηριστικά του νέου τηλεφώνου. Αλλά και με τις αλλαγές στον σχεδιασμό και στην ανάλυση της οθόνης.

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν πολλές διαρροές που θέλουν την Apple να παρουσιάζει μία έκδοση του iPhone 13 Series με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 1 ΤΒ. Μάλιστα, πολλές πηγές εκφράζουν τη βεβαιότητά τους ότι αυτό θα συμβεί το φθινόπωρο.

iPhone 13 νέα

Δεδομένη η μεγάλη μνήμη

Η αύξηση της διαθέσιμης εσωτερικής μνήμης από το μέγιστο των 512 GB στο 1 ΤΒ θεωρείται από πολλές πηγές ως δεδομένη για κάποια από τις πιο καλά εξοπλισμένες εκδόσεις του iPhone 13 series. Πολλές από τις πληροφορίες αυτές προέρχονται από την εφοδιαστική αλυσίδα της γραμμής παραγωγής του iPhone 13, από όπου έγινε γνωστό ότι σε πολλά από τα νέα μοντέλα που έχουν ήδη ξεκινήσει να κατασκευάζονται, ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος θα είναι στο 1 ΤΒ.

Είναι προφανές ότι αυτή η επιλογή θα είναι διαθέσιμη στο iPhone 13 Pro, με το μόνο μοντέλο της Apple μέχρι σήμερα που είχε σε φορητή εκδοχή την επιλογή του χώρου 1 ΤΒ ήταν το iPad Pro. Αυτό, φυσικά, δεν θα είναι το μόνο στοιχείο που θα πιστοποιεί την αναβάθμιση του νέου μοντέλου σε σχέση με τον προκάτοχό του, αλλά σίγουρα κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Μαύρη απόχρωση και αλλαγές στην κάμερα

Η μαύρη απόχρωση στο iPhone 13 εκτιμάται ότι θα είναι αρκετά πιο σκούρα σε σχέση με τις υπάρχουσες αποχρώσεις στην οικογένεια iPhone 12, κάτι που θα κεντρίζει το ενδιαφέρον στο μάτι, αφού θα διαφοροποιείται αισθητά σε σχέση με τις γκρι αποχρώσεις του iPhone 12. Οι πληροφορίες θέλουν και μία ειδική επίστρωση που να μην επιτρέπει στις δαχτυλιές να κάνουν την εμφάνισή τους στο πλαίσιο.

Η άλλη πληροφορία που επανέρχεται στο προσκήνιο είναι εκείνη που κάνει λόγο για το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας που θα προσφέρει το πίσω camera setup στο iPhone 13. Θεωρείται δεδομένο ότι θα συμπεριλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό το σύστημα οπτικής μετατόπισης αισθητήρα προκειμένου να βγαίνουν πάντοτε σταθερές οι λήψεις.

Οι πληροφορίες μιλούν για την τεχνολογία warp που θα παρουσιάσει η Apple και θα έχει να κάνει με την σταθεροποίηση εικόνας και τον εντοπισμό του θέματος της λήψης, σε όλες τις διαμορφώσεις ταχύτητας και ανάλυσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments