Τεχνολογία

Instagram account: Εξορισμού ιδωτικοί οι λογαριασμοί κάτω των 16

Instagram account: Εξορισμού ιδωτικοί οι λογαριασμοί κάτω των 16
Instagram account: Το Instagram ζητά από τους χρήστες να δηλώσουν την ημερομηνία γέννησής τους κατά την αρχική εγγραφή και από τώρα, για χρήστες κάτω των 16 ετών, η εφαρμογή θα επιλέγει αυτόματα την ιδιωτικότητα του λογαριασμού.

Κατά τη δημιουργία ενός λογαριασμού στο Instagram  account , του οποίου ο αναφερόμενος χρήστης είναι κάτω των 16 ετών, ο εν λόγω λογαριασμός θα μετατρέπεται αυτόματα ως ιδιωτικός. Αυτό σημαίνει ότι μόνο οι ακόλουθοι που έχουν εγκριθεί από τον κάτοχο του λογαριασμού θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το δημοσιευμένο περιεχόμενο του και να του στείλουν ένα direct message.

Σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της ασφάλειας της πλατφόρμας του Instagram ιδίως για τους νεαρούς χρήστες που αποτελούν σημαντικότατο μέρος των δημογραφικών στοιχείων, το Instagram αναφέρει ότι κατέληξε στην προκείμενη λειτουργία μετά από έρευνα που έδειξε ότι οκτώ στους δέκα νέους χρήστες επιλέγουν να θέσουν τον λογαριασμό τους ως ιδιωτικό και όχι ως δημόσιο.

Το Instagram ζητά από τους χρήστες να δηλώσουν την ημερομηνία γέννησής τους κατά την αρχική εγγραφή και από τώρα, για χρήστες κάτω των 16 ετών, η εφαρμογή θα επιλέγει αυτόματα την ιδιωτικότητα του λογαριασμού. Μάλιστα, οι ήδη υπάρχοντες χρήστες κάτω των 16 ετών θα λάβουν μια ειδοποίηση εντός εφαρμογής που θα τους ενθαρρύνει να μετατρέψουν τον δημόσιο λογαριασμό τους σε ιδιωτικό.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι το Instagram εξακολουθεί να επιτρέπει σε χρήστες κάτω των 16 ετών να διατηρούν το λογαριασμό τους δημόσιο, εφόσον το επιθυμούν.

Instagram app: Ετοιμάζει νέο widget για άμεση εναλλαγή λογαριασμών και εισάγει τη λειτουργία «multiple accounts»

Ουκ ολίγες φορές έχουμε δει πολλούς χρήστες του Instagram app να δημιουργούν δεύτερο και τρίτο λογαριασμό στην πλατφόρμα, ο καθένας για να εξυπηρετήσει τις προσωπικές του βλέψεις μέσω ενός εναλλακτικού λογαριασμού. Ωστόσο, το να διαχειριστείς πολλαπλούς λογαριασμούς στο Instagram δεν είναι και η ευκολότερη υπόθεση.

Σύμφωνα με τον προγραμματιστή Alessandro Paluzzi, το Instagram για τη διευκόλυνση των χρηστών του στρέφει την προσοχή του σε νέα widget της Apple. O Paluzzi δημοσίευσε έναν αριθμό από screenshots που παρουσιάζουν το «Multiple Accounts», το οποίο θα επιτρέπει την άμεση μετάβαση απευθείας στο λογαριασμό που επιθυμεί ο χρήστης, δίχως να αναγκαστεί να «ψαχουλεύει» μέσα στην εφαρμογή τον τρόπο.

Παράλληλα, ο προγραμματιστής τόνισε ότι η εταιρεία δοκιμάζει διαφορετικές εκδόσεις του widget. Σε μία πρώτη έκδοση βλέπουμε να εμφανίζεται μόνο η εικόνα προφίλ και το όνομα του χρήστη, σε μία άλλη εκτός από αυτά τα δύο βασικά στοιχεία του λογαριασμού, εμφανίζεται η δυνατότητα του direct message και σε μία άλλη η απευθείας μετάβαση στην κάμερα.

#Instagram is working on a widget for #iOS 👀

ℹ️ The widget will allow you to quickly s

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments