Τεχνολογία

Apple: Ζητά από leakers να της παραδώσουν τις πηγές που έχουν

Apple: Ζητά από leakers να της παραδώσουν τις πηγές που έχουν
Apple: Συνεχίζεται ο πόλεμος της εταιρείας απέναντι στους leakers.

Η Apple συνεχίζει τον πόλεμο που έχει ανοίξει με τους leakers ανά τον κόσμο. Η εταιρεία φαίνεται πως απείλησε ευθέως ένα πολίτη στην Κίνα με μήνυση διότι πούλησε κλεμμένο iPhone πρωτότυπο.

Η εταιρεία θέλει να μάθει πως διέρρευσαν φωτογραφίες

Ένα σημάδι πως ο πόλεμος της Apple απέναντι στους leakers συνεχίζεται και γίνεται όλο και πιο έντονος είναι αυτό στο οποίο η εταιρεία έστειλε ένα επίσημο γράμμα σε πολίτη της Κίνας που διαφήμιζε πως έχει στην κατοχή του και προς πώληση ένα κλεμμένο iPhone πρωτότυπο.

Το γράμμα απαιτεί από τον leaker να σταματήσει άμεσα τις ενέργειες διαφήμισης και πώλησης συσκευών που έχουν διαρρεύσει από την Apple ενώ παράλληλα απαιτεί αναλυτική λίστα όλων αυτών που είχε επαφές και που προωθούν τέτοιες πρωτότυπες συσκευές της εταιρείας.

Apple

“Έχετε κοινοποιήσει χωρίς καμία έγκριση πολλές πληροφορίες για προϊόντα της Apple που δεν έχουν κυκλοφορήσει επίσημα ή/και που φημολογούνται. Με αυτό τον τρόπο έχετε παραβιάσει τον νόμο περί εμπορικής προστασίας σε αυτό τον τομέα. Η έρευνα της Apple έχει αποδείξεις για τις ενέργειες σας.”

Ο ίδιος τώρα ο leaker υποστηρίζει πως η Apple θέλει άμεσα να μάθει πως οι πληροφορίες αυτές διέρρευσαν και πως τέτοιο πρωτότυπο hardware έφυγε από την παραγωγική της αλυσίδα και πωλήθηκε σε τρίτους.

Να υπενθυμίσουμε πως τον Ιούνιο η Apple έστειλε επίσημη νομική προειδοποίηση στον πιο γνωστό Apple leaker, Kang, τονίζοντας του αυστηρά την κοινοποίηση πληροφοριών για ακυκλοφόρητες συσκευές της. Παρόμοιες προειδοποιήσεις πάντα με νομικό πλαίσιο η Apple εικάζεται πως έχει αποστείλει και σε άλλους leakers παγκοσμίως.

Apple: Θα παρουσιάσει μοντέλο με 1 ΤΒ

Η αύξηση της διαθέσιμης εσωτερικής μνήμης από το μέγιστο των 512 GB στο 1 ΤΒ θεωρείται από πολλές πηγές ως δεδομένη για κάποια από τις πιο καλά εξοπλισμένες εκδόσεις του iPhone 13 series. Apple

Πολλές από τις πληροφορίες αυτές προέρχονται από την εφοδιαστική αλυσίδα της γραμμής παραγωγής του iPhone 13, από όπου έγινε γνωστό ότι σε πολλά από τα νέα μοντέλα που έχουν ήδη ξεκινήσει να κατασκευάζονται, ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος θα είναι στο 1 ΤΒ.

Είναι προφανές ότι αυτή η επιλογή θα είναι διαθέσιμη στο iPhone 13 Pro, με το μόνο μοντέλο της Apple μέχρι σήμερα που είχε σε φορητή εκδοχή την επιλογή του χώρου 1 ΤΒ ήταν το iPad Pro. Αυτό, φυσικά, δεν θα είναι το μόνο στοιχείο που θα πιστοποιεί την αναβάθμιση του νέου μοντέλου σε σχέση με τον προκάτοχό του, αλλά σίγουρα κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments