Video

Κατερίνα Ζαρίφη: Το συγκλονιστικό βίντεο από τη φωτιά στα Βίλια

Κατερίνα Ζαρίφη: Το συγκλονιστικό βίντεο από τη φωτιά στα Βίλια
Κατερίνα Ζαρίφη: Έσπευσε να βοηθήσει στο πύρινο μέτωπο της δυτικής Αττικής και συγκίνησε με όσα είπε στο βίντεο που ανέβασε.

Η πυρκαγιά στα Βίλια έχει κάψει πολύ μεγάλο ποσοστό πράσινου στο πανέμορφο όρος Πατέρας και έχει βυθίσει τη δυτική Αττική στο νέφος, κάνοντας την ατμόσφαιρα αποπνικτική. Πάρα πολλά ζώα έχουν καεί, όπως και μεγάλο μέρος της χλωρίδας, λίγο μετά τις ανεπανάληπτες και πρωτοφανείς φωτιές που έχουν πλήξει τεράστιο μέρος του φυσικού κάλους, των δασών και των βουνών στην Ελλάδα.

Αρκετοί επώνυμοι έσπευσαν να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο. Μια εξ αυτών η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία μη μπορώντας να αντέξει τις εικόνες που έβλεπε από την πύρινη καταστροφή στα Βίλια, έσπευσε στην περιοχή να συνδράμει.

Αρχικά, η παρουσιάστρια τις προηγούμενες μέρες έκανε την έκκληση της προκειμένου να σωθούν τα πυρόπληκτα ζωάκια τα οποία έχουν μεταφερθεί στο κτήμα Λαυρίου. Συγκεκριμένα είχε αναφέρει: «Κινδυνεύει το κτήμα του Λαυρίου που έχουν μεταφερθεί τα πυρόπληκτα ζωάκια. Ψάχνουμε εκ νέου φορτηγά και άτομα να είναι stand by να βοηθήσουν στην εκκένωση. Επίσης πρέπει να βρεθεί χώρος να μεταφερθούν», «Όσοι εκκενώνεται από τις περιοχές των Βιλίων, παρακαλούμε πάρτε τα ζώα μαζί ή αφήστε τα ελεύθερα. Κανένα ζώο δεμένο ή περιορισμένο».

Με νέο της ποστ το απόγευμα της Τετάρτης και βλέποντας τη φωτιά να πλησιάζει απειλητικά ενώ παράλληλά απειλούνται τα ζώα η ίδια με απόγνωση έγραψε:

«Τι άλλο θα ζήσουμε και πόσο ακόμα» ενώ ανέβασε και μια φωτογραφία του Κώστα Αναγνωστόπουλου που μαζί με τον Σάββα Πούμπουρα βρίσκονται στο μέτωπό της φωτιάς και έγραψε: «Α ρε Κώστα ψυχάρα».

Ενώ χθες αργά το βράδυ, όταν είδε ότι η φωτιά στα Βίλια μαίνονταν και πλησίαζε οικισμούς, αφού ζήτησε να μάθει μέσω instagram αν μπορεί να φτάσει στα Βίλια, στη συνέχεια, ανήρτησε ένα βίντεο όπου ήταν στην περιοχή!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments