Τεχνολογία

WhatsApp: Φέρνει reactions για τα μηνύματα

WhatsApp: Φέρνει reactions για τα μηνύματα
WhatsApp: Μια σημαντική αλλαγή έρχεται στην εφαρμογή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα ανάπτυξης του WhatsApp σχεδιάζει να προσθέσει στην πλατφόρμα της τις αντιδράσεις (reactions) μηνυμάτων. Έχουμε συναντήσει τη δυνατότητα αντίδρασης σε μηνύματα σε πολλές messaging πλατφόρμες, όπως είναι το Instagram με το γνωστό double tap, το Messenger που προσφέρει άπειρες επιλογές αντίδρασης με βάση τα emoji, το Twitter και το Signal.

WhatsApp: Έρχεται σε μελλοντική ενημέρωση πιθανότατα η λειτουργία

Τα αποδεικτικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες έρχονται από το WABetainfo, που υποστηρίζει ότι η νέα δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη δοκιμαστικά σε μια μελλοντική ενημέρωση για επιλεγμένους χρήστες. Επομένως, οι χρήστες του WhatsApp ενδεχομένως να έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν και αυτοί με τη σειρά τους διαφορετικές εκφράσεις από emoji σε μεμονωμένα μηνύματα. WhatsApp

Σύμφωνα με το στιγμιότυπο οθόνης που δημοσίευσε το WABetainfo, οι χρήστες θα πρέπει να διαθέτουν την πιο πρόσφατη έκδοση του WhatsApp για να επωφεληθούν των αντιδράσεων. Μάλιστα, εάν αντιδράσετε στο μήνυμα κάποιου που τρέχει παλαιότερη έκδοση του WhatsApp, θα λάβει ένα μήνυμα που θα του λέει να ενημερώσει την εφαρμογή. Επί του παρόντος, παραμένει άγνωστο εάν και πότε θα κυκλοφορήσει ευρέως η νέα δυνατότητα αντιδράσεων στο WhatsApp.

Λίγα λόγια για την εφαρμογή

Το WhatsApp Messenger είναι μία ιδιόκτητη εφαρμογή άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων για smartphones. Εκτός από την ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου, οι χρήστες μπορούν να στείλουν ο ένας στον άλλο εικόνες, βίντεο, ήχους και μηνύματα πολυμέσων. Το λογισμικό είναι διαθέσιμο για Android, BlackBerry OS, BlackBerry 10, iOS, Series 40, Symbian (S60) και Windows Phone.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2009 από τους δύο βετεράνους της Yahoo!, Brian Acton και Jan Koum και η βάση της εταιρείας βρίσκεται στη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια.Ανταγωνίζονται με μια σειρά από ασιατικές υπηρεσίες μηνυμάτων (όπως η LINE, KakaoTalk και WeChat), εντέλει το WhatsApp χειριζόταν δέκα δισεκατομμύρια μηνύματα ανά ημέρα από τον Αύγουστο του 2012. Σύμφωνα με την εφημερίδα Financial Times, το WhatsApp έχει επηρεάσει τα SMS σε κινητά τηλέφωνα όπως το Skype επηρέασε τις διεθνείς κλήσεις στα σταθερά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments