Lifestyle

Ελένη Φουρέιρα: Τρέλανε τη Σύμη με το καυτό μπραζίλ

Ελένη Φουρέιρα: Τρέλανε τη Σύμη με το καυτό μπραζίλ
Ελένη Φουρέιρα: 40 βαθμοί, λιώνει το κορμί, η λύση είναι, η Φουρέιρα στην παραλία.

Από την τελευταία της συναυλία στη Σύμη πριν από 2 καλοκαίρια, η Ελένη Φουρέιρα έχει ερωτευτεί το νησί και το επισκέπτεται με κάθε ευκαιρία.

Η καυτή περφόρμερ ξέρει να ανεβάζει τη θερμοκρασία με την απίστευτα γοητευτική παρουσία της και συχνά ανεβάζει υλικό από τις διακοπές της με καυτά μπραζίλ ή και στρινγκ μαγιό που αναδεικνύουν τις τέλειες αναλογίες της πιο σeξι τραγουδίστριας της Ελλάδας.

Η Ελένη Φουρέιρα γίνεται viral με κάθε ποστάρισμα και ρίχνει το Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

Η Ελένη Φουρέιρα κυκλοφόρησε τη νέα της επιτυχία «Αεράκι (Το Θηλυκό)» με ένα εντυπωσιακό music video, που μέσα στις πρώτες 48 ώρες κυκλοφορίας έγινε no1 trend στο YouTube και ξεπέρασε το μισό εκατομμύριο views!

Στο music video, που σκηνοθέτησε ο George Μπενιουδάκης, η «εκρηκτική» performer μετατρέπεται σε σύγχρονη θεά Αφροδίτη και μας «μαγεύει» για ακόμα μία φορά.

Με super iconic εμφανίσεις, καθώς φορά αποκλειστικά archive δημιουργίες του εμβληματικού Γάλλου σχεδιαστή Jean Paul Gaultier, από RTW και Ηaute Couture συλλογές του από το 1995 έως το 2020, η Ελένη Φουρέιρα εκτελεί μία δυναμική χορογραφία, πλαισιωμένη από χορεύτριες, έχοντας ως φόντο εντυπωσιακά σκηνικά, ακόμα και μέσα στη θάλασσα.

Το «Αεράκι (Το Θηλυκό)», σε μουσική Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους Κυριάκου Ντούμου, που κυκλοφορεί από την Panik Records, είναι ένα up-tempo τραγούδι, με latin ρυθμό και ελληνικό στίχο, που αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό. Το τραγούδι παρουσιάστηκε πρώτη φορά στη σκηνή των φετινών Mad VMA, σ’ ένα act που έκλεψε τις εντυπώσεις και αποτελεί το δημοφιλέστερο video της διοργάνωσης στο YouTube καθώς μετρά πάνω από 1,3 εκατομμύρια views.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments