Lifestyle

Χάρι και Μέγκαν – Η απόδραση από το παλάτι: Στα παρασκήνια της ταινίας

Χάρι και Μέγκαν – Η απόδραση από το παλάτι: Στα παρασκήνια της ταινίας
Χάρι και Μέγκαν: Νέο φωτογραφικό υλικό από τα παρασκήνια της ταινίας «Χάρι και Μέγκαν, Απόδραση από το παλάτι».

Η νέα ταινία αφιερωμένη στον Πρίγκιπα Χάρη και τη Μέγκαν Μαρκλ θα κάνει πρεμιέρα, τη Δευτέρα στις 6 Σεπτεμβρίου, από το συνδρομητικό κανάλι, Lifetime. Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά ταινία από το Lifetime tv σχετικά με τη ζωή του πριγκιπικού ζεύγους και θα αφορά την απόφαση του Megxit. Το 2018 είχε κυκλοφορήσει την ταινία «Harry & Meghan: A Royal Romance» και το 2019 το φιλμ «Harry & Meghan: Becoming Royal».

Θα παρουσιάζει τους λόγους που ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ έφυγαν από το παλάτι. Συγκρούσεις, δάκρυα, «εμπόλεμη κατάσταση» και τελικά λύτρωση μετά την απομάκρυνσή τους από το παλάτι, στους τοίχους του οποίου η Μέγκαν ένιωθε θλίψη και απομόνωση.

Οι διαφωνίες μεταξύ Χάρι και Ουίλιαμ και ο φόβος του δούκα του Σάσεξ πως αν δεν προστατεύσει την σύζυγό του θα επαναληφθεί η ιστορία με το τραγικό τέλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, είναι ανάμεσα σε όσα υπόσχεται να ρίξει άπλετο φως η νέα ταινία. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η σύγκριση των επιθέσεων που δέχεται από τον βρετανικό Τύπο και ΜΜΕ του νησιού, με αυτή που δεχόταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Ο Τζόρνταν Ντιν θα ενσαρκώνει τον πρίγκιπα Χάρι και η Σίντνεϊ Μόρτον τη Μέγκαν Μαρκλ. Στην ταινία «Harry & Meghan: Escaping the Palace» εκτός από τους Τζόρνταν Ντιν και Σίντνεϊ Μόρτον, πρωταγωνιστούν και ο Τζόρνταν Γουόλεν στον ρόλο του πρίγκιπα Ουίλιαμ, η Λώρα Μίτσελ ως Κέιτ Μίντλετον και ο Στιβ Κούλτερ ως πρίγκιπας Κάρολος.

Η ταινία θα συμπεριλάβει και την «συνέντευξη – βόμβα», που το λαμπερό ζευγάρι παραχώρησε στις 7 Μαρτίου στην Όπρα Γουίνφρεϊ, εκτοξεύοντας βολές κατά μελών της βασιλικής οικογένειας και προσωπικά κατά του πρίγκιπα Κάρολου.

Μάλιστα, στην επίμαχη συνέντευξη ο Χάρι καταγγέλλει πως ο Κάρολος του «έκοψε» κάθε οικονομική βοήθεια και δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά του.

Θυμίζουμε, πως ο πρίγκιπας Κάρολος χρηματοδοτούσε τον Χάρι μέχρι και το καλοκαίρι του 2020, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του οίκου Κλάρενς.

Χάρι και Μέγκαν – Η απόδραση από το παλάτι: Τα παρασκήνια της ταινίας

Το συνδρομητικό κανάλι, Lifetime, δημοσίευσε στο Instagram μια σειρά φωτογραφικού υλικού από τα παρασκήνια της ταινίας, με τους πρωταγωνιστές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments