Video

The Voice: Το πρώτο τρέιλερ με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

The Voice: Το πρώτο τρέιλερ με τον Κωνσταντίνο Αργυρό
The Voice: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το talent show, με τη νέα συμμετοχή του Κωνσταντίνου Αργυρού στην κριτική επιτροπή.

Το The Voice επιστρέφει θα συντροφεύει τα βράδια μας και τη φετινή σεζόν μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Το talent show θα συνεχίσει με την ίδια επιτυχημένη συνταγή και το format που έχει πιάσει τον παλμό του κοινού.

Κατά τα 3/4 η κριτική επιτροπή θα είναι άδεια, με τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου και τον Πάνο Μουζουράκη. Η τέταρτη καρέκλα θα αλλάξει πάλι κάτοχο, καθώς μετά τον Κωστή Μαραβέγια και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τη σκυτάλη παίρνει ένας καλλιτέχνης που μεσουρανεί αυτή την περίοδο και θεωρείται πρώτο όνομα στις πίστες.

Ο λόγος φυσικά για τον Κωνσταντίνο Αργυρό που ανήκει σε διαφορετική δισκογραφική εταιρία από τους υπόλοιπους τραγουδιστές της κριτικής επιτροπής, αλλά και το συμβόλαιο με τον νικητή του μουσικού show.

Η επιβεβαίωση των ρεπορτάζ ήρθε πανηγυρικά με την κυκλοφορία του πρώτου τρέιλερ, όπου εμφανίζεται ο λαϊκός ερμηνευτής, ο πρώτος στην κριτική επιτροπή που η γκάμα των επιτυχιών του κυμαίνεται κατά κύριο λόγο στο (ελαφρό)λαϊκό ρεπερτόριο.

Παρουσιαστής θα είναι ο Γιώργος Λιανός, αγαπημένο «παιδί» του Ατζούν Ιλιτζαλί, που άλλωστε έχει αποδείξει πολλές φορές ότι φέρνει σε πέρας κάθε project παρουσίασης. Μετά το Survivor επιστρέφει στο The Voice.

Στο τρέιλερ βλέπουμε τους τρείς, παλιούς, κριτές μαζί με τον παρουσιαστή να είναι μια όμορφη παρέα σε ένα σπίτι και να υποδέχονται τον νέο, στην παρέα τους, Κωνσταντίνο Αργυρό, με μεγάλη θέρμη. Στη συνέχεια όμως ακούνε μια ωραία φωνή από το βάθος και τρέχουν για να την προλάβουν να την πείσουν να πάει στην ομάδα τους.

The Voice: Δείτε το τρέιλερ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments