Lifestyle

Η Χριστίνα Βραχάλη ανέβασε τη φωτογραφία της χρονιάς

Η Χριστίνα Βραχάλη ανέβασε τη φωτογραφία της χρονιάς
Χριστίνα Βραχάλη: Η πανέμορφη αθλητική δημοσιογράφος του Open ανέβασε μία φωτογραφία που ανέβασε την θερμοκρασία κατακόρυφα.

Η αθλητική δημοσιογράφος Χριστίνα Βραχάλη είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Η εκτυφλωτική παρουσιάστρια φροντίζει ν’ ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες από εκείνες που μέχρι να τελειώσει το upload έχουν ήδη 5000+ καρδούλες.

Πιο συγκεκριμένα, η όμορφη παρουσιάστρια που έχει συνηθίσει να ανεβάζει στιγμιότυπα από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία για την αρχή της νέας σεζόν στην οποία παρουσιάζει στο Open το ΟΠΑΠ Game Time. O πρώτος καλεσμένος ήταν ο Ηλίας Βλάχος με τον οποίο εμφανίζεται στο δεύτερο κλικ της ανάρτησης της.

Η ανάρτηση της στο Instagram

H εμφάνιση της στο  Just The 2 Of Us

H Χριστίνα μπορεί να μην κατάφερε να διατηρηθεί για καιρό στο σόου ωστόσο κατάφερε να κερδίσει το χειροκρότημα του κοινού αλλά και των κριτών, οι οποίοι αντίκρισαν μια κοπέλα που έχει όρεξη να δημιουργήσει και να τσαλακωθεί.  Το Just The 2 Of Us αποτελεί παρελθόν για εκείνη όμως τώρα σιγά σιγά εκτός από τον χώρο του αθλητισμού ανοίγεται και αυτός της ψυχαγωγίας, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πως η αθλητικογράφος μπορεί να ανταπεξέλθει με την ίδια ευκολία και σε αυτό τον κλάδο.

Πρόσφατα προχώρησε σε φωτογράφηση βάζοντας μας σε καλοκαιρινό κλίμα. Έτσι φόρεσε το μαγιό της πήγε στη παραλία και τρέλανε τους λουόμενους με το αψεγάδιαστο κορμί της με τον φωτογραφικό φακό να την απαθανατίζει στη πανέμορφη στη θάλασσα. Η ίδια μάλιστα φρόντιζε να δώσει στο κοινό της μέρος του υλικού της φωτογράφησης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments