Τεχνολογία

Spotify Enhance: Φέρνει playlists ανταποκρινόμενες στα γούστα του ακροατή

Spotify Enhance: Φέρνει playlists ανταποκρινόμενες στα γούστα του ακροατή
Spotify Enhance: Η Ελλάδα συγκαταλέγεται στη λίστα με τις χώρες που δίνουν τη δυνατότητα χρήσης του Spotify Enhance. Δείτε τι σας προσφέρει.

Το Spotify Enhance ήρθε για να μείνει και να αλλάξει τα πάντα στην εμπειρία χρήσης της αγαπημένης εφαρμογής αναπαραγωγής μουσικής! Η νέα λειτουργία της υπηρεσίας μουσικού streaming θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στους Premium χρήστες της.

Spotify Enhance: Τι μας προσφέρει η νέα λειτουργία της δημοφιλούς υπηρεσίας;

Με αυτή τη λειτουργία, οι playlists του Spotify εκτιμάται ότι θα ταιριάζουν περισσότερο με τα μουσικά γούστα του ακροατή.

Στην κορυφή της κάθε λίστας στο Spotify, αρχής γενομένης από σήμερα, σταδιακά σε όλους τους Premium χρήστες, θα είναι διαθέσιμο το χαρακτηριστικό Enhance, με το δικό του κουμπί για να το ενεργοποιεί ή να το απενεργοποιεί ο χρήστης, ενώ οι playlists του Spotify ενημερώνονται αυτόματα με τις μουσικές προτιμήσεις του κάθε χρήστη.

Το Spotify Enhance θα κάνει μία πρόταση για κάθε δύο μουσικά κομμάτια, ενώ εάν αρέσει στον ακροατή ένα κομμάτι που του προτείνει το σύστημα, τότε μπορεί να πατήσει το εικονίδιο με το + και έτσι το κομμάτι προστίθεται στη λίστα των αγαπημένων κομματιών του ακροατή.

Spotify Enhance

Η Ελλάδα είναι στη λίστα με τις χώρες που δίνουν τη δυνατότητα του Spotify Enhance, ενώ όλοι συμφωνούν ότι ο ανταγωνισμός μεταξύ των υπηρεσιών streaming θα δώσει ολοένα και περισσότερα οφέλη στον τελικό ακροατή.

Πως να διαγράψετε μια λίστα αναπαραγωγής στο Spotify

Το Spotify δημιουργεί αρκετές λίστες αναπαραγωγής. Δείτε τον τρόπο που μπορείτε να βάλετε μια… τάξη στον λογαριασμό σας.

Οι λίστες αναπαραγωγής που έχετε δημιουργήσει μπορούν να διαγραφούν οριστικά. Η διαδικασία είναι η ίδια σε iPhone, iPad, Android, επιτραπέζιους υπολογιστές και εφαρμογές ιστού.

Πρώτα, μεταβείτε στην καρτέλα “Library” και βρείτε τη λίστα αναπαραγωγής που θέλετε να διαγράψετε.

Πατήστε ή κάντε κλικ στο εικονίδιο μενού τριών σημείων. Spotify Enhance

Επιλέξτε “Delete Playlist” από το μενού. Στην επιφάνεια εργασίας, είναι απλώς “Delete”.

Θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε πραγματικά να “Διαγράψετε” τη λίστα αναπαραγωγής. Δεν θα μπορείτε να ανακτήσετε τη λίστα αναπαραγωγής.

Spotify Enhance: Πως να κάνετε unfollow μια λίστα αναπαραγωγής στο Spotify

Για ευνόητους λόγους, δεν μπορείτε να διαγράψετε λίστες αναπαραγωγής που δεν έχετε δημιουργήσει. Μπορείτε να καταργήσετε λίστες αναπαραγωγής που έχετε ακολουθήσει από τη βιβλιοθήκη σας. Η διαδικασία είναι η ίδια σε iPhone, iPad, Android, επιτραπέζιους υπολογιστές και εφαρμογές ιστού.

Πρώτα, μεταβείτε στην καρτέλα “Library” και βρείτε τη λίστα αναπαραγωγής που θέλετε να καταργήσετε.

Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε ή να κάνετε κλικ στο εικονίδιο της πράσινης καρδιάς. Αυτό θα καταργήσει την παρακολούθηση της λίστας αναπαραγωγής.

Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει για να διαγράψετε και να αφαιρέσετε λίστες αναπαραγωγής Spotify.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments