Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ: Λήγει σήμερα η προθεσμία αιτήσεων για 35 μονίμους

ΑΣΕΠ: Λήγει σήμερα η προθεσμία αιτήσεων για 35 μονίμους
ΑΣΕΠ: Μέχρι σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι, μέσω ΑΣΕΠ για την προκήρυξη (5Ε/2021). Αφορά την πρόσληψη 35 μονίμων υπαλλήλων.

Μέχρι σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι, μέσω ΑΣΕΠ για την προκήρυξη (5Ε/2021). Αφορά την πρόσληψη 35 μονίμων υπαλλήλων.

Ποιοι φορείς θα ενισχυθούν

  • Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών Αλέξανδρος Φλέμιγκ (Ε.ΚΕ.Β.Ε. «Α.ΦΛΕΜΙΓΚ») – Ν.Π.Ι.Δ.,
  • Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) – Ν.Π.Δ.Δ.
  • Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ (Ε.Ι.ΠΑΣΤΕΡ) – Ν.Π.Ι.Δ. (Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας-Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων)

Τι πρέπει να κάνουν οι υποψήφιοι

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ με επισυναπτόμενα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη.

ΑΣΕΠ: Πρόσκληση για υποβολή δικαιολογητικών στην προκήρυξη 3Κ/2020

“Προσκλητήριο” για την αποστολή φακέλων έστειλε το ΑΣΕΠ σε υποψηφίους της προκήρυξης 3Κ/2020 που αφορά το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Προκειμένου να καταρτιστούν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και διοριστέων για 19 θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε οργανικές μονάδες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, και επειδή, κατόπιν ελέγχου των δικαιολογητικών των προηγουμένως κληθέντων υποψηφίων της ανωτέρω κατηγορίας, δεν συμπληρώθηκε ο αριθμός που απαιτείται για την κάλυψη των προκηρυσσομένων θέσεων.

Το ΑΣΕΠ καλεί τους υποψήφιους που περιλαμβάνονται στον πίνακα της παρούσας ανακοίνωσης, οι οποίοι έπονται στους πίνακες κατάταξης με βάση τη συνολική τους βαθμολογία, σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική τους αίτηση στοιχεία, να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο Α.Σ.Ε.Π., στη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π., Υποβολή Αίτησης και Δικαιολογητικών για την Προκήρυξη 3Κ/2020 – Κατηγορία ΔΕ, Τ.Θ. 14308 ,Αθήνα Τ.Κ. 115 10.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments