Τεχνολογία

LinkedIn αλλαγές: Τέλος για τη δυνατότητα των Stories

LinkedIn αλλαγές: Τέλος για τη δυνατότητα των Stories
LinkedIn αλλαγές: H γνωστή διαδικτυακή πλατφόρμα σταματά από τα τέλη Σεπτεμβρίου τη δυνατότητα των Stories.

Τελευταία το LinkedIn είχε εφαρμόσει μία από τις αλλαγές που έχουν τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την δυνατότητα των Stories. Πρόσφατα μάλιστα υπήρξε νέα διαρροή στοιχείων που άφησε το 90% των χρηστών εκτεθειμένο

Πιο συγκεκριμένα, τα δεδομένα δείχνουν ότι οι επαγγελματίες δεν δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τη δημοσίευση βίντεο που εξαφανίζονται μετά από μία μέρα στο LinkedIn. To χαρακτηριστικό των stories θα παύσει από το επαγγελματικό δίκτυο του LinkedIn, όπως ανακοινώθηκε επισήμως.

Τέλος τα Stories στο LinkedIn

Τα LinkedIn Stories θα σταματήσουν να διατίθενται από τα τέλη του Σεπτεμβρίου και έπειτα, έναν χρόνο μετά από την επίσημη έναρξη της διάθεσής του. Τα στοιχεία έδειξαν ότι όλα τα κοινωνικά δίκτυα δεν μπορούν να υποστηρίξουν τα ίδια χαρακτηριστικά, επομένως δεν αποτελεί κανόνα ότι ένα στοιχείο που είναι επιτυχημένο σε ένα δίκτυο, θα είναι το ίδιο επιτυχημένο και σε ένα άλλο κοινωνικό δίκτυο.

Το στοιχείο που προκύπτει από τη μελέτη του LinkedIn είναι ότι οι χρήστες του φαίνεται ότι προτιμούν τα βίντεο να μένουν προς προβολή στο timeline των χρηστών του και όχι να εξαφανίζονται μετά από μία ημέρα, όπως γίνεται στα stories του Facebook ή του Instagram. Με αυτό το στοιχείο υπόψιν, το LinkedIn ξεκαθαρίζει ότι θα δημιουργήσει μία νέα πλατφόρμα δημοσιοποίησης βίντεο.

Τι είναι το Linkedin

Το LinkedIn είναι ιστοχώρος επαγγελματικής κοινωνικής δικτύωσης. Ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2002 από τον Ρέιντ Χόφμαν, αλλά ξεκίνησε επίσημα στις 5 Μαΐου του 2003. Ο ιστοχώρος είναι διαθέσιμος σε 24 γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά, πορτογαλικά κλπ. Σήμερα θεωρείται ο πιο επιτυχημένος ιστοχώρος επαγγγελματικής κοινωνικής δικτύωσης παγκοσμίως, μετρώντας περισσότερους από 300 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες σε περισσότερες από 200 χώρες. Υπερτερεί σημαντικά έναντι των κύριων ανταγωνιστών του Viadeo (50 εκατομμύρια)and XING (12 εκατομμύρια).

Σύμφωνα με την Πανελλήνια ετήσια Έρευνα του 2012 για τη συμπεριφορά των χρηστών των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης από το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου- ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, πάνω από 511.291 χρήστες του LinkedIn βρίσκονται στη Ελλάδα. H έδρα της εταιρίας είναι στη Σίλικον Βάλλεϋ και έχει γραφεία σε όλο τον κόσμο. Τα εγγεγραμμένα μέλη του έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το προσωπικό επαγγελματικό τους προφίλ, να συνδεθούν με άλλους χρήστες, να αναζητήσουν εργασία, αλλά και να δημιουργήσουν πελατολόγιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments