Οικονομία

Άδωνις Γεωργιάδης: Μεγαλύτερη επιτάχυνση των διαδικασιών με το νέο αναπτυξιακό

Άδωνις Γεωργιάδης: Μεγαλύτερη επιτάχυνση των διαδικασιών με το νέο αναπτυξιακό
Άδωνις Γεωργιάδης: Περαιτέρω επιτάχυνση των διαδικασιών με το νέο αναπτυξιακό επεσήμανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης. Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες με 134 νέα επενδυτικά σχέδια υπαγωγής στα καθεστώτα «Γενική Επιχειρηματικότητα» και «Μικρές Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις» του Αναπτυξιακού Νόμου.

Περαιτέρω επιτάχυνση των διαδικασιών με το νέο αναπτυξιακό επεσήμανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης. Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες με 134 νέα επενδυτικά σχέδια υπαγωγής στα καθεστώτα «Γενική Επιχειρηματικότητα» και «Μικρές Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις» του Αναπτυξιακού Νόμου.

Τι δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ‘Αδωνις Γεωργιάδης σημείωσε: «Θερμά συγχαρητήρια που επιτέλους η διαδικασία της αναρτήσεως των οριστικών πινάκων γίνεται με τόση ταχύτητα. Συνεχίζουμε με τον νέο Αναπτυξιακό Νόμο για περαιτέρω επιτάχυνση των διαδικασιών». Φωτιά στην Αττική

Ποια ενισχύονται

– Στον 6ο κύκλο του καθεστώτος «Γενική Επιχειρηματικότητα» υπήχθησαν 40 επενδυτικά σχέδια.

Το συνολικό ποσό της επιχορήγησης, της επιδότησης χρηματοδοτικής μίσθωσης και της επιδότησης του κόστους της δημιουργούμενης απασχόλησης ανέρχεται στο ποσό των 19.805.817,60 ευρώ και το συνολικό ποσό της ενίσχυσης με τη μορφή της φορολογικής απαλλαγής ανέρχεται στο ποσό των 114.250.986,79 ευρώ.

– Στον 4ο κύκλο του καθεστώτος «Μικρές Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις» υπήχθησαν 94 επενδυτικά σχέδια.

Το συνολικό ποσό της επιχορήγησης, της επιδότησης χρηματοδοτικής μίσθωσης και της επιδότησης του κόστους της δημιουργούμενης απασχόλησης ανέρχεται στο ποσό των 187.591.783,58 ευρώ και δεν απαιτείται ενίσχυση με τη μορφή της φορολογικής απαλλαγής.

Οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν τους πίνακες κατάταξης αναρτημένους στην ιστοσελίδα ependyseis.gr. Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει η διαδικασία έκδοσης των ατομικών αποφάσεων υπαγωγής των εν λόγω επενδυτικών σχεδίων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments